Колеги от два часа търся във форумите тема за добавки за почистване на инжекторите и нщо не открих.А съм сигурен че съм виждал подобно нещо.Ако някой е използвал такива добавки и е останал доволен или недоволен ,нека пише :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за инжекциони
Collapse
X
-
Има ги по всички вериги бензиностанции.Най-често използваните са Редекс, СТП и Ликуи Моли.Определено вършат работа но все пак зависи и до колко са затлачени дюзите Ти.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Слагаш една разфасофка, обикновено най-малките са за 20-30л. гориво и газ до тенекията.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не бе това бе само шегичкакарай си нормално пък ако ти е кеф си я изрежи.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
dudulia написа:аз ползвам газ за горене,дето струва има няма 2 лева за литър :D Не си мисли,че добавките са по-добри.Виж по отношение на цената определено са много по-добриМного общо казано газ за горене.Може би имаш в предвид газ за газени лампи-керосин.Така ли е?чичо Нено
Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
u_bo
wwalker написа:Neno Er написа:Много общо казано газ за горене.Може би имаш в предвид газ за газени лампи-керосин.Така ли е?чичо Нено
Коментар
-
Стига бе той керосина си е бая бръм за да го наливаш на око.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар