Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ми светят копчетата заел.ст и пепелника
Collapse
X
-
gdd55
-
Момчил написа:Vladim написа:Момчил написа:Крушката на пепелника се дърпа нагоре(излиза лесно с поклащане ляво-дясно), и мойте за ел. стаклата не светят, ама си мислех, че просто са си така, явно ще трябва да се разглобява.Знам, че не е по темата, ама може ли някой да ми каже дали всички BRAVI имат датчик за отворени врати, защото при мен не свети никаква индикация(странно като се има в предвид, че при TIPO-то ми имаше)"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Коя точно пластмаса колега?Ако е тази на вратата, има щипки, но и две видии, с рапидни глави.Вътре, там където ти влизат пръстите. С гумени тапи отгоре. При мен е така..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ето тук има една темичка:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hp?p=77485Ей тука е истинатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Човека е написал Brava.Не знам на Bravo, Marea и други как е, но на Brava осввен пластините [щипки в предната част] има и два рапидни винта.Това никъде го няма написано, поне аз не видях и някой с напъване само от прочетеното може и да счупи нещо.Та ...1. Пластини в предната част. С тънко острие излизат. Аз препоръчвам използването на пластмасова линия за чертане.2. Два винта в кухината където влизат пръстите при затваряне на вратата. Имат гумени тапи върху тях.Първо се развиват винтовете, после се вадят пластините..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар