по горния пост: бреййй по темата: най-добре отиди на електротехник да ти намери проблема от къде е, пък и да не си носиш сам отговорност ако счупиш нещо по пътя си към истината
Крушката на пепелника се дърпа нагоре(излиза лесно с поклащане ляво-дясно), и мойте за ел. стаклата не светят, ама си мислех, че просто са си така, явно ще трябва да се разглобява.Знам, че не е по темата, ама може ли някой да ми каже дали всички BRAVI имат датчик за отворени врати, защото при мен не свети никаква индикация(странно като се има в предвид, че при TIPO-то ми имаше)
Разбира се, че имат. Как иначе ти светват плафоните за отопление на купето отпред, или съответно отзад? Просто са спестили не особено нужната индикация за напълно затворени врати, която заема доста място на табото.
Всъщност не съм се изразил правилно, имах в предвид, че като се вгледам в таблото отблизо се вижда, че има индикация но не свети, та въпросът ми беше дали свети тази индикация фабрично и на мен явно ми е изгоряла крушка, или фабрично не свети
колега при мен има индикация и свети - червена врата!
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коя точно пластмаса колега?Ако е тази на вратата, има щипки, но и две видии, с рапидни глави.Вътре, там където ти влизат пръстите. С гумени тапи отгоре. При мен е така.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
има ли някаде подробна тема как се свалят копчетата за стаклата че и моите светят когато си искат
запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили
Човека е написал Brava.Не знам на Bravo, Marea и други как е, но на Brava осввен пластините [щипки в предната част] има и два рапидни винта.Това никъде го няма написано, поне аз не видях и някой с напъване само от прочетеното може и да счупи нещо.Та ...1. Пластини в предната част. С тънко острие излизат. Аз препоръчвам използването на пластмасова линия за чертане.2. Два винта в кухината където влизат пръстите при затваряне на вратата. Имат гумени тапи върху тях.Първо се развиват винтовете, после се вадят пластините.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Коментар