от както сам я купил мареата не ми светят копчетата за ел стъклата и пепелниците проверих си вси4ки бушони нямам изгорял каде мойе да е проблема???10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ми светят копчетата заел.ст и пепелника
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
добре де ама не ми святят и на лявата и на дясната врата и задния и предния пепелник и джете сглобки не може да са протаркани и шансът да ми е изгоряла лампичката е малък защото мойе ли пак точно и на двете врати да ми изгорят лампичките за сваляне на прозорците
Коментар
-
И аз имах същите проблеми, само дето бутоните ми си светеха когато поискат Мога да ти дам гаранция, че проблемите са следните:1. Изваждаш пепелника и отдолу се вижда крушката със зелено гумено похлупаче върху нея. Сменяш я и пепелника светва! Не си спомям дали излизаше нагоре, или назад... При мен не светеше и запалката-беше голяма шибания докато я разглобя, но успях все пак някак... И, както съм казвал много пъти-купи си хубава крушка, а не от 50 стотинки!2. Сваляш бутоните за прозорците. Няма да описвам подробно, защото при Марея не знам дали е, като при мен. Самите бутони са калпаво направени и след време спойките им се окисляват към пластините за които са запоени светодиодите осветяващи зелено бутоните. Няма крушки там, просто светодиоди! След като извадиш бутона от пластмасата внимателно го разглабяш, като подпъхваш две прави отверки от двете страни на копчето.Ако стигнеш до там и имаш проблеми свиркай Аз презапоих всички спойки под копчето и ми се оправиха и трите бутона, няма проблеми, светят сиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Крушката на пепелника се дърпа нагоре(излиза лесно с поклащане ляво-дясно), и мойте за ел. стаклата не светят, ама си мислех, че просто са си така, явно ще трябва да се разглобява.Знам, че не е по темата, ама може ли някой да ми каже дали всички BRAVI имат датчик за отворени врати, защото при мен не свети никаква индикация(странно като се има в предвид, че при TIPO-то ми имаше)FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
Момчил написа:Крушката на пепелника се дърпа нагоре(излиза лесно с поклащане ляво-дясно), и мойте за ел. стаклата не светят, ама си мислех, че просто са си така, явно ще трябва да се разглобява.Знам, че не е по темата, ама може ли някой да ми каже дали всички BRAVI имат датчик за отворени врати, защото при мен не свети никаква индикация(странно като се има в предвид, че при TIPO-то ми имаше)Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Момчил написа:Крушката на пепелника се дърпа нагоре(излиза лесно с поклащане ляво-дясно), и мойте за ел. стаклата не светят, ама си мислех, че просто са си така, явно ще трябва да се разглобява.Знам, че не е по темата, ама може ли някой да ми каже дали всички BRAVI имат датчик за отворени врати, защото при мен не свети никаква индикация(странно като се има в предвид, че при TIPO-то ми имаше)FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
gdd55
-
Колеги само внимателно като вадите бутоните за стъклата! Днеска потроших на бравото единя бутон като го вадих, по моргите не се намират и беше доста врътня докато го оправя с помощта на едно кламерче!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
gdd55
Vladim написа:gdd55 написа:Нямам изгорели крушки проверих ток не идва
Коментар
-
gdd55 написа:Vladim написа:gdd55 написа:Нямам изгорели крушки проверих ток не идваFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар