perlsite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Marea - цена ?
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Колега пред мен е оригиналното (печатно) ръководство за Фиат Мареа! Вярно в него не фигурира информация за твоята модификация (Брава TD 100 коня - ако за това говориш?), но тази за Мареа TD 75 да като данните изнесени от теб не са коректни. Тези от ръководството са:Marea TD 75: 8.5 (градско), 5.1 (извънградско), 6.4 (комбинирано)Допълнително погледнах в catalog.auto.ru там имаше за TD 75 коня само комбинираното което съвпада с това от ръководството а именно 6.4. Информацията в руския сайт за Мареа TD 100 e: 8.7 (градско) и 5.4 (извънградско).... за което не мога да потвърдя, че е вярно... Не, че разликите са фрапиращи.. но все пак човека е поданал на такъв автомобил (75 коня) за доста приемлива цена.. да не говорим, че ако става дума за твоята Брава е по-лека и различен автомобил от Мареа-та..FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Колега пред мен е оригиналното (печатно) ръководство за Фиат Мареа! Вярно в него не фигурира информация за твоята модификация (Брава TD 100 коня - ако за това говориш?), но тази за Мареа TD 75 да като данните изнесени от теб не са коректни. Тези от ръководството са:Marea TD 75: 8.5 (градско), 5.1 (извънградско), 6.4 (комбинирано)Допълнително погледнах в catalog.auto.ru там имаше за TD 75 коня само комбинираното което съвпада с това от ръководството а именно 6.4. Информацията в руския сайт за Мареа TD 100 e: 8.7 (градско) и 5.4 (извънградско).... за което не мога да потвърдя, че е вярно... Не, че разликите са фрапиращи.. но все пак човека е поданал на такъв автомобил (75 коня) за доста приемлива цена.. да не говорим, че ако става дума за твоята Брава е по-лека и различен автомобил от Мареа-та..Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз пак твърдя, че цената е съмнително ниска и е задължително да се огледа колата подробно в сервиз!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар