Имам 2 дупки от двете страни на задния плоафон(който е пред задното стъкло).Много ми е интересно каква им е идеята. Колата ми е мареа седан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за .......
Collapse
X
-
Колко са големи тези дупки ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
PaUnOff написа:Не са тонколони! Имат ли капачета? Отвори и виж под тях да няма болтове. Нека някой "Мареец" да се изкаже че ще е по-запознатEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Щом имат болтове,значи са като на бравото. Аз също имам такива болтове,с тях май се захваща вратата на багажника за купето,или съм далеч от истината? А иначе мойте дупки имат капачета! Намери си и ти от някоя моргаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Щом имат болтове,значи са като на бравото. Аз също имам такива болтове,с тях май се захваща вратата на багажника за купето,или съм далеч от истината? А иначе мойте дупки имат капачета! Намери си и ти от някоя моргаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ogi28b написа:z_sutrov написа:иначе вътре във всяка дупка има по един винт.PaUnOff написа:Щом имат болтове,значи са като на бравото.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар