Много съм се навил на моето типо да му сложа ел. стъкла, понеже при топло време (лятото най вече) е адски досадно да въртя постоянно ръчката при всяко качване и слизане от колата. Въпросът ми е някой правил ли е такова нещо - от врата с ръчка за вдигане и сваляне на стъклата да си ги е направил електрически и ако да как? Т.е. има ли проблеми с монтирането на моторчетата вътре, извеждането на конзолките за вдигане и сваляне, пускането на ток до там и т.н. Бих бил адски благодарен ако някой, който го е правил вече сподели опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo - от ръчни към ел. стъкла - как?
Collapse
X
-
колега и аз да добавя-изглежда на вид нищо работа,но е доста сложно-трябва да припасваш абе доста разправия сие като цяло!по удачно е както каза колегата по горе-намери врати с ел.стъкла и ще спестиш доста нерви и време!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Само да добавиме че с вратите само нищо няма да стане!Е управлението къде го забравихте!?Гледай да си вземеш всичко - целия комплект за управлението на стъклата все пак!Има много обяви потърси ще намериш - а и ще имаш 2 врати резерва - като изгният първите (някъде около 2127 година) :PA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
нищо сложно няма и не се напасват предните,ако искаш да сложиш и отзад ще ти е по мъка там вече се напасват.махаш си старата машинкаи слагаш новата(ръчната се държи на 4 болта-2 на релсата и 2 на врътката,ел. е на 2 болта релсата и една щипка моторчето да не се мъндахерца),ако искаш да стане като оригиналното трябва да си земеш модулчето за управление което седи до бушоните в ляво,а може и да го имаш,има и друг вариат с релета да се направи на врата се падат по 2 релета което според мен е по добре
Коментар
-
Forsaken написа:Здрасти!Не, че искам да те откажа, но по-добре си вземи две врати с ел. стъкла от някоя морга и спри да мислиш по въпроса!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар