Аз също бих научил нещо повече по въпроса! Мойта панда е ЕВРО 4. Колеги, без факти и доказателства да се води спор е безмислено! Човек се учи докато е жив и това не е срамно! Още повече при толкова бързо развиващите се технологии. Аз лично намирам темата за много полезна, пък и се води спор в добрия дух.На доста инжекциони съм закачал осцилоскоп, и не съм наблюдавал такъв процес, който описва колегата Stefan Hadjov. НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА! Затова ще се радвам на повече информация. Надявам се, че не съм единствения заинтересован.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за инжектори
Collapse
X
-
wwalker написа:@iciДа оставим малко настрана задълбаването в техническата част. Имаме 3 дюзи, дето преди 10г са били с дебит 200 сс, а сега незнайно колко намалял. Имаме и една повредена за смяна. Какво правим:1. Вземаме инжектор с дебит 200 сс(който има незнайно колко по-висок реален дебит от старите);2. Вземаме инжектор с дебит 186 сс(който вероятно е много по-близък до този на старите);3. Купуваме 4 нови инжектора и получаваме тиквен медал за което.Много се отплеснахте от темата. Новия инжектор на колегата си е екстра за афтърмаркет чарк за 10г кола.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Ама всеки хем казва истината хем не казва истината.Вземете и кажете точно кой модел двигател ще обсъждате (като номер), защото има различни варианта на 1.6 в случая и тогава твърденията са почти взаимно изключващи се.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Ама всеки хем казва истината хем не казва истината.Вземете и кажете точно кой модел двигател ще обсъждате (като номер), защото има различни варианта на 1.6 в случая и тогава твърденията са почти взаимно изключващи се.
Коментар
-
BO написа:Ами точно, защото има в случая вариант без кнок сензор и за това ви подсказах да кажете за кой вариант говорите, за да не стават разминавания.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар