Първо искам да поясня ,че прочетох всичко което беше писано за централните но проблем като моя няма.Значи проблема е следния:вратите ми се отварят без ключове само от дистанционното ,никъде нямам ключалки,но лошото е че се заключва централното е след това не ОТКЛЮЧВА .вече олекнах с 30 лева за един ключар (в интерес на истината лесно става ,някой ако иска може да у покажа НА НЕГОВАТА КОЛА :D БЕЗ ПАРИ) ...ТА пак по темата ,имал ли е някой подобен проблем и какво бихте ме посъветвали .може дори и свестен майстор при който да отида .Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Централно
Collapse
X
-
Re: Проблем! Централно
tomazo написа:Първо искам да поясня ,че прочетох всичко което беше писано за централните но проблем като моя няма.Значи проблема е следния:вратите ми се отварят без ключове само от дистанционното ,никъде нямам ключалки,но лошото е че се заключва централното е след това не ОТКЛЮЧВА .вече олекнах с 30 лева за един ключар (в интерес на истината лесно става ,някой ако иска може да у покажа НА НЕГОВАТА КОЛА :D БЕЗ ПАРИ) ...ТА пак по темата ,имал ли е някой подобен проблем и какво бихте ме посъветвали .може дори и свестен майстор при който да отида .Благодаря предварително !Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
значи дистанционното ми е за алармата и централното ....сутринта си отключих колата ,заклучих и после пред технополис само я заключих ....няма отключване ,а ключалки нямам ....дойде ключар срещу една 30-ка ми отвори вратата ...като пробвах само се заключва но не се отключва ...идея си нямам от какво е ,сега седи отворена колата .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:значи дистанционното ми е за алармата и централното ....сутринта си отключих колата ,заклучих и после пред технополис само я заключих ....няма отключване ,а ключалки нямам ....дойде ключар срещу една 30-ка ми отвори вратата ...като пробвах само се заключва но не се отключва ...идея си нямам от какво е ,сега седи отворена колата .Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Vladim написа:Ммда... Влез в колата и при заключено положение вдигни палеца на вратата за да откючиш. Отваря ли се и другата врата, когато вдигаш палеца на шофьорската, или не иска?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:След, като при вдигане на палците работи т.е. се отключва и другата врата, проблема е контролера на централното, или алармата!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
реших и аз тъй или иначе нямам време за майстори да трябва да седя в офиса ,разглобих контролера ,малко е сложен ама има 2 релета ,сега трябва само да проверя кое от двете не работи ,предполагам едното е за затваряне другото за отваряне ...дали ако е свъшило едното реле да се правя на майсор и да му сложа една ново или направо да се запътвам към италянеца за ново релефиатче Браво 2.0
Коментар
-
Добре си се ориентирал! Едното реле е за отваряне, другото за заключване, или иначе казано едното за отключване, а другото за затваряне! Няма проблем да си го смениш и сам, номера да си вземеш същият ампераж изписан отгоре на релето. Другото важно е да е със същото разположение на крачетата за да не се чудиш после кое, къде да запояваш, или как да го побираш в пластмасовата кутийка! Успех!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар