Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замръзват гумените уплътнения на вратите.Нищо не помага...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Тези наш’те колеги се изцепиха!!!Закрити паркинги ,открити гаражи... опппс май беше обратното... аре бре, още малко печка ще и паля нощно време,па и свирка може да и врътна!!Иво здравей... както се изрази колегата..."НАЙ-ДОБРОТО СПАСЕНИЕ е".... но, според мен е да смениш гумените уплътнения. За наша радост имаме един магазин наречен Т&N CAR... (има им телефоните и адреса във форума поне на 5 места) от които можеш да поръчаш и купиш невероятни неща за любимите ни.Отварят " "ePer"-а и ти казват "толкоз струва,ще го получите до 10-дни".Само да не бъда обвинен в реклама...на моето Пунто съм му поръчвал дори някаква джаджа...която преди да я сменя, шофьорската врата пукаше при отваряне и затваряне ДВА пъти все едно произвеждаш два изстрела с пистолет "Макаров"!Аре успех, и дано досадният проблем бъде решен бързо!!!
    Леле колега колко точно го описа!! Мен ме е страх и срам да си отворя шофьорската врата заради това!! Сега има болтче там за да не се развява вратата и направо все едно се чупи нещо! Видях го онзи ден в каталого на axm-auto. Пише го като "шплент"!А относно уплатненията, защо не ги намажеш с течен парафин! Продава се в аптеките и е около левче!! И ръцете омекват след това, ще направиш един масаш на жената!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
      ... И ръцете омекват след това, ще направиш един масаш на жената!
      Само недей да ходиш до тоалетна, че да не омекне и нещо друго! :P
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

NikMar написа:
        Глицерина е хигроскопичен и е безсмислено да го използваш.
        Но е едно от най добрите средства срещу стареенето на каучука.И извинявам се че не поясних че го ползвам по уплатненията само лятото. Те и двете съставки не могат да се разтворят една в друга така или иначе.
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
        X