Значи колеги, трябва да си сменя маслото, също така и термостата, можете ли да ми препоръчате сервиз в Бургас, в които да работят горе-долу добре и да не дерат кожи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в Бургас да си сменя маслото?
Collapse
X
-
Ако си купиш отделно маслото и масления филтър в който и сервиз да отидеш ще ти го сменят за 5-6 лв.Ако ги купиш от конкретния сервиз смяната е безплатна обикновено .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Ако си купиш отделно маслото и масления филтър в който и сервиз да отидеш ще ти го сменят за 5-6 лв.Ако ги купиш от конкретния сервиз смяната е безплатна обикновено .Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Селения има в магазина в бл. 3 в Изгрев - зад сервиз Москвич и в Евро 07 съ виждал... където и да отидеш да ти го сменят - все ще сгрешиш - или са калпазани, или ше те одерат жив... п.п. аз си го сменям пред нас..Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Селения има естествено и в магазин ФИАТ по Мария Луиза бившата Москва.Около 13-14 лв. за литър е цената.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
То не е кой знае каква сложнотия че да се търси мн специален сервиз. Аз си го смених като тръгнеш по Москва посока автогарата, и минаваш под надлеза на Трапезица и там не първите а малко по-нататъка :D С мое масло смяната беше 15лв мисля, а с тяхно масло безплатнаFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Interceptor написа:То не е кой знае каква сложнотия че да се търси мн специален сервиз. Аз си го смених като тръгнеш по Москва посока автогарата, и минаваш под надлеза на Трапезица и там не първите а малко по-нататъка :D С мое масло смяната беше 15лв мисля, а с тяхно масло безплатнаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Селения има в магазина в бл. 3 в Изгрев - зад сервиз Москвич и в Евро 07 съ виждал... където и да отидеш да ти го сменят - все ще сгрешиш - или са калпазани, или ше те одерат жив... п.п. аз си го сменям пред нас..Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Interceptor написа:То не е кой знае каква сложнотия че да се търси мн специален сервиз. Аз си го смених като тръгнеш по Москва посока автогарата, и минаваш под надлеза на Трапезица и там не първите а малко по-нататъка :D С мое масло смяната беше 15лв мисля, а с тяхно масло безплатнаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар