Значи колеги, трябва да си сменя маслото, също така и термостата, можете ли да ми препоръчате сервиз в Бургас, в които да работят горе-долу добре и да не дерат кожи!
Ако си купиш отделно маслото и масления филтър в който и сервиз да отидеш ще ти го сменят за 5-6 лв.Ако ги купиш от конкретния сервиз смяната е безплатна обикновено .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Ако си купиш отделно маслото и масления филтър в който и сервиз да отидеш ще ти го сменят за 5-6 лв.Ако ги купиш от конкретния сервиз смяната е безплатна обикновено .
Ясно, ами следващия въпрос е - откъде да си купя маслото и термостата?
Селения има в магазина в бл. 3 в Изгрев - зад сервиз Москвич и в Евро 07 съ виждал... където и да отидеш да ти го сменят - все ще сгрешиш - или са калпазани, или ше те одерат жив... п.п. аз си го сменям пред нас..
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
До бензиностанцията на Петрол в комлука има някакъв сервиз на вратата пише безплатна смяна на масло. Колко е безплатна не знам де Иначе има и една друга масларница пак в комлука точно вдясно мисля че беше от фирмения магазин на Тойота.
То не е кой знае каква сложнотия че да се търси мн специален сервиз. Аз си го смених като тръгнеш по Москва посока автогарата, и минаваш под надлеза на Трапезица и там не първите а малко по-нататъка :D С мое масло смяната беше 15лв мисля, а с тяхно масло безплатна
То не е кой знае каква сложнотия че да се търси мн специален сервиз. Аз си го смених като тръгнеш по Москва посока автогарата, и минаваш под надлеза на Трапезица и там не първите а малко по-нататъка :D С мое масло смяната беше 15лв мисля, а с тяхно масло безплатна
питнайси левъ ко ма напрай бе човек!!! вий пърити за нищо ги нямати....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Селения има в магазина в бл. 3 в Изгрев - зад сервиз Москвич и в Евро 07 съ виждал... където и да отидеш да ти го сменят - все ще сгрешиш - или са калпазани, или ше те одерат жив... п.п. аз си го сменям пред нас..
Много точно казано!Пълни некадърници са.Един път смених маслото в комлука (голям сервиз беше,някъде срещу шел се пада из пресечките),но никога няма да повторя.Не ми бяха завили добре филтъра.Добре,че маслото не е изтекло докато съм карал)
Много са 15 лв. колега обикновено смяната с твои консумативи (филтър и масло) е около 5-7 лв.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар