Здравйте колеги.Помагайте спешно че стана някакъв проблем.Значи,прибирам си се аз от работа както обикновенно,паркирам на паркинга,но не изгасих веднага понеже говорих по телефона.И така както си работеше нормално изведнъж угасна от самосебеси.Пробвам аз да запаля-не става.Върти но не пали.И тогава видях че тази лампичка свети постоянно.Тя по принцип светва като дам контакт и изгасва за 2-3 секунди.А сега не иска да изгасва.Колата има и газ и когато я карам на газ тази лампичка свети постоянно но когато я карам на бензин не би трябвало да свети.Имате ли идея какъв е пробелма.Никога досега не е правила така а и нямаше индикации да се прецаква нещо??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Угасна-Проблем !!!
Collapse
X
-
Бензиновата помпа??Нямаше някава индикация да е сдала багажа.Още повече че тя е чисто нова(на 4-5 месеца).Възможно ли е да е нещо друго??И още нещо.Дори да е скапана бензиновата помпа,колата има и газ.Би трябвало на газ да пали и да върви,но в случая не иска!!Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
masterkar-това с диагностиката ми е трудно в момента-не иска да запали :D roro- нямам газов инжекцион.Ще пробвам по твоят метод,но ме плаши друго.Наскоро махах акумолатора по друга причина и после не искаше да запали.Чак като я дръпнах запали и нямше проблем след това.Но пък май си заслужава риска.В настоящото състояние и до сервиз не мога да я закарам.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
u_bo
тази лампа (дюзичка) , означва "ГРЕШКА"каква , точно грешка - само диагностика може да каже.но при изгоряла бенз.помпа - НЕ СВЕТИдруг е проблема.
Коментар
-
u_bo -лошото е че при мен диагностиката нищо не може да покаже.Карах я веднъж и ми казаха че нещо блокирало компютъра да отчете.Незнам какво точно беше.Та ще трябва проблема да го откривам по друг начин.За бенз.помпа и аз мисля че не е.Сега само трябва да видя коя от останалите 1534 причини свързани с тази лампичка може да е :DНе карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
u_bo
-
cveteca написа:u_bo -лошото е че при мен диагностиката нищо не може да покаже.Карах я веднъж и ми казаха че нещо блокирало компютъра да отчете.Незнам какво точно беше.Та ще трябва проблема да го откривам по друг начин.За бенз.помпа и аз мисля че не е.Сега само трябва да видя коя от останалите 1534 причини свързани с тази лампичка може да е :D
Коментар
-
cveteca написа:u_bo -лошото е че при мен диагностиката нищо не може да покаже.Карах я веднъж и ми казаха че нещо блокирало компютъра да отчете.Незнам какво точно беше.Та ще трябва проблема да го откривам по друг начин.За бенз.помпа и аз мисля че не е.Сега само трябва да видя коя от останалите 1534 причини свързани с тази лампичка може да е :DFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Сутринта отидох да я пробвам пак.Дадох коктакт и този път тази лампичка изгасна селд 2-3 секунди както си трябва.Но като тръгнах да паля,пак не искаше.Само въртеше без да запали,след което лампичката пак светваше.И така няколко пъти.Сега свалих акумолатора за да видим дали не е натрупал гршки компа и след 2-3 часа ще ходя да пробвам пак,макар че нямам голями надежди да е от това.М/у другото под двигатела имаше малка локвичка вода??Незнам дали е от колата или е от дъжда.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
КОлеги нищо не стана и като сложих обратно акумулатора.Уж вси1ко и изглежда ОК,давам си на контакт,онази лампичка свети 2-3 секунди и изгасва,тръгвам да паля и дотам.Само върти но не иска да запали.Трябва да е от друго.Дайте съвет за некой сервиз в околноста кадето е колата(Люлин,Св.тройца)за да я издръпам до там да я видят.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар