DenYo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да избера ли Fiat Marea Weekend 1.6 16v?
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
vako74 написа:Аз ще те посъветвам преди избора на комби виж и офертите за Фиат Палио. Голямо комби , евтина като цена +евтина подръжка и здраво окачване. Имаш избор между 2 двигатела 1242куб. 73коня и 1.6 16винтила 100коня (малък данък) Успех с избора!
Коментар
-
Може да носи двама малчугана с майка им и баща им.Два разглобяеми кревата(на малчуганите)по един сак на двамата родители още две три чанти детски багаж,колело(малко),синтезатор(детски)дрънкулки и други дребни работи и така остава място и за един акордеонист да свири по време на път Изпробвано е.... лично аз преди да си взема мареата също гледах за лагуна.Само че доста поразпитах и всеки ми казваше че са по тромавички а и най малкия им двигател е 1.8 и едвам прави 90к.с.Така че не умувай много ами идвай в отбора няма да съжаляваш...Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
Хм, за Лагуната виж прочети малко и в този форум: http://www.carsurvey.org/reviews/renault/laguna/На английски е... отзивите като цяло не са добри.Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
fiatini написа:Може да носи двама малчугана с майка им и баща им.Два разглобяеми кревата(на малчуганите)по един сак на двамата родители още две три чанти детски багаж,колело(малко),синтезатор(детски)дрънкулки и други дребни работи и така остава място и за един акордеонист да свири по време на път Изпробвано е.... лично аз преди да си взема мареата също гледах за лагуна.Само че доста поразпитах и всеки ми казваше че са по тромавички а и най малкия им двигател е 1.8 и едвам прави 90к.с.Така че не умувай много ами идвай в отбора няма да съжаляваш...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
DenYo написа:Atanas71 написа:DenYo написа:А какво мислите за Рено Лагуна комби 1.8 или 2.0 бензин или Форд Мондео комби 1.6 16в бензин?
Коментар
-
Колега, във форума на ФИАТ най-много ще ти похвалят ФИАТа Ако колата ще се ползва повече за товарене - потърси не Мареа, а Маренго. Това е товарен вариант на Мареата, мисля че задното окачване е подсилено. Някой каза Дедра комби - за такава работа не ти го препоръчвам. Карам такова, страшно съм доволен, но е може би най-малкото комби на пазара. За семеен автомобил е перфектно, но не става за товарене - просто е прекалено малко. Наскоро ми се наложи да пренеса едни неща - ми не се събраха. Натоварихме ги на един Пасат комби и остана още място Мареята е голяма, ще ти върши работа, само незнам колко е проходима. Помисли за вариант ФИАТ Темпра комби, 4х4. Хем по-евтино, хем по-проходимо. Опелът Астра е добър товарен кон. Задното му окачване се "помпи", с което задницата може да се втвърди доста за по-тежки товари. Иначе наистина много гният, каквото и да ти казват колегите от Опел форума Имам и един Опел в гаража, той е типичен пример Мислил ли си за варианта - една кола за товарен кон, и още една за кеф?
Коментар
-
Immortal написа:Колега, във форума на ФИАТ най-много ще ти похвалят ФИАТа Ако колата ще се ползва повече за товарене - потърси не Мареа, а Маренго. Това е товарен вариант на Мареата, мисля че задното окачване е подсилено. Някой каза Дедра комби - за такава работа не ти го препоръчвам. Карам такова, страшно съм доволен, но е може би най-малкото комби на пазара. За семеен автомобил е перфектно, но не става за товарене - просто е прекалено малко. Наскоро ми се наложи да пренеса едни неща - ми не се събраха. Натоварихме ги на един Пасат комби и остана още място Мареята е голяма, ще ти върши работа, само незнам колко е проходима. Помисли за вариант ФИАТ Темпра комби, 4х4. Хем по-евтино, хем по-проходимо. Опелът Астра е добър товарен кон. Задното му окачване се "помпи", с което задницата може да се втвърди доста за по-тежки товари. Иначе наистина много гният, каквото и да ти казват колегите от Опел форума Имам и един Опел в гаража, той е типичен пример Мислил ли си за варианта - една кола за товарен кон, и още една за кеф?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар