Аз като един бъдещ шофьор, по-късно през тази година, ще си купувам кола. На село имаме овощна градина и ще си купувам кола комби за тази работа. Закона вече не позволява да се карат коли с двигател над 1600 кубика, и една от възможностите, които ми хрумнаха е именно този Фиат. Евтин е, луксозен, с достатъчно пространство за да ми върши работа. И така де ако може да помогнете да избера ли тази кола - да или не, и защо. Да споделите вашите мнения за возията, възможностите, качеството на колата. И ще помоля без мнения от типа на: "Махай го тоя боклук" или "О, да стахотна е". Бих искал да я критикувате или хвалите с причина, която да споделите. Другата кола към която съм се ориентирал е Опел Астра 1.6. Благодаря на всички предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да избера ли Fiat Marea Weekend 1.6 16v?
Collapse
X
-
bivmo
Мотора е добър.На дълък път гори 6-7 на 100, градско 10-12. Возията е горе доло поносима. Опела ръждясва много. Абе за парие си е О-кей.
-
Няма какво да му мислиш, Мареята е с поне 2 класи над опела ! А моторът е доказан многократно точно този 1.6 16в."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
DenYo написа:Благодаря ви! Очаквам още мненияФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
simeon3000 написа:Marea в овощна градина - приготви се за членство в "клуб картер"Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Да избера ли Fiat Marea Weekend 1.6 16v?
DenYo написа:Аз като един бъдещ шофьор, по-късно през тази година, ще си купувам кола.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
За клиренса на мереята бих поспорил не е чак толкова висока честичко закача отдолу,поне при мен е така.За разходи няма да имаш много ядове освен честата смяна на прословутите биалетки,не е от най- иокономичните коли на градско но при нормално каране бива.Другото си зависи от теб ако ти допадне като автомобил като я покараш значи това е твоята кола.УСПЕХ!Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
DenYo написа:А какво мислите за Рено Лагуна комби 1.8 или 2.0 бензин или Форд Мондео комби 1.6 16в бензин?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:DenYo написа:А какво мислите за Рено Лагуна комби 1.8 или 2.0 бензин или Форд Мондео комби 1.6 16в бензин?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар