Aми аз карам производно на това чудо Пежо 807 2,2 хди 2006г. ама само от два месеца и за ремонти няма да съм ти много полезен.Сменил съм само обтяжната на пистовия за 100лв и предни накладки за 84лв ,масло тотал незнам си кво + всички филтри 180лв, като цяло частите по окачване не са изобщо притеснителни за двигател и други агрегати не знам.За разхода под 10 градско е нереално независимо какво ще се похвали някои, извън града на магистрала на темпомат със 130км/ч 8/100 с трима пътника само.Колата като цяло е за дълъг път не измаря изобщо моята е наи-висок клас на оборудване така че комфорта е пълен.Дано съм ти бил полезен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Ulysse-за и против!!!
Collapse
X
-
marea-ta написа:Aми аз карам производно на това чудо Пежо 807 2,2 хди 2006г. ама само от два месеца и за ремонти няма да съм ти много полезен.Сменил съм само обтяжната на пистовия за 100лв и предни накладки за 84лв ,масло тотал незнам си кво + всички филтри 180лв, като цяло частите по окачване не са изобщо притеснителни за двигател и други агрегати не знам.За разхода под 10 градско е нереално независимо какво ще се похвали някои, извън града на магистрала на темпомат със 130км/ч 8/100 с трима пътника само.Колата като цяло е за дълъг път не измаря изобщо моята е наи-висок клас на оборудване така че комфорта е пълен.Дано съм ти бил полезен.
Коментар
-
Имам със зафира ама то си е едно по-високо комби вътре по-тясно от мареа, мудно може би щото беше 1.8 за 6.7седалка пък изобщо няма да говоря.С една дума отпада.Вариантите са два пежо,ситроен,ланча,фиат срещу сеат,форд,фолксваген.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Аз карам Улис 2.2HDI мотор.Преди 5 дни смених всички филтри(въздушен-горивен-маслен и тоя за купето)всички на Mann...масло Castrol EDGE FST Titanium 5W-40 5л.Ремъци,ангренажен и тоя другия дето е плюс 2-те ролките са на Ina,според мен не е скъпо,а и една предна лява биалетка смениха 22 лв. Среден разход 7.5,сега като паднат температурите и започне да се включва печката да се качи с още 1.5л.Преди съм карал 2 Еспеиса,не казвам нищо лошо и за тях, но Евро ванчето е по добро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар