Може да има някаде такъв въпрос ама аз нещо неможах да го видя.Та конкретно на въпроса: Кога се включва подгряването на огледалата на Мареа седан 1,6 16V 98г.? Постоянно ли стои включено ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за подгряването на огледалата
Collapse
X
-
ogi28b написа:Даже ще ти кажа нещо интересно - ако плафоните ти гаснат плавно, то тогава нагряването след като го включиш - работи 10 минути, после започва цикъл - 2 минути рабоити - 2 не, 2 да , 2 не.... и така...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
ogi28b написа:Даже ще ти кажа нещо интересно - ако плафоните ти гаснат плавно, то тогава нагряването след като го включиш - работи 10 минути, после започва цикъл - 2 минути рабоити - 2 не, 2 да , 2 не.... и така...Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Има-моята.Версията е SX и за разлика от ELX и HLX няма ел-огледала,ел.стъкла на задните врати,халогени,фарове с лупи и боядисани в цвета на купето дръжки на вратите. Другите екстри,като централно,предни ел.стъкла,климатроник си ги има :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз лично съм сигурен, че ако плафонът светва и гасне постепенно, то подгряването се контролира по време. Ако се налага ще извадя и документите за това.Само дето съм допуснал малка грешка. Значи първите 10 минути работи задължително, после през вторите 10 минути се следи напрежението на акумулатора, което ако е под 11.6 волта, подгр. се изключва, и чак на двайстата минута започва цикъл "2 мин работи - 2 мин не работи".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар