Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ангренаж,ролки.1.2 16 80 2000-цена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ангренаж,ролки.1.2 16 80 2000-цена

Здравейте ,интересува ме цената на ангренажния ремък и ролките за Пунто 1.2 16v 80кс.И нужна ли е смяната и на водната помпа и каква и е цената?Благодаря.

рeмък + ролка = 95-105 леваако помпата се върти от ангренажа може да я сменишструва 60 лева
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Благодарско Sev.Само една ли е ролката?Фиатчето е на 80 000 заслужава ли си да сменям оригиналните?Виждам че се продават много ментета. Някой знае ли колко е пробега на оригиналния ангренаж?

Коментар

една трябва да еобикновено дават 120 000 за заводския обаче значение имат и годините, а при теб са минали 5 от датата на производствотака че сменяй смело
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сигурно ще се наложи смяна Въпреки че нямам доверие на частите на нашия пазар.Приемам предложения!

Коментар

Коментар

колега сменяи всичко аз има същото пунто но 8 винтиловото 60 коня на 80 и няколко смених всичко ангренажа изглейдаше като нов ама ролката беше почнала да позатяга пистовият ремак беше пред скъсване само аз не смених на пистовия ремак няква ролка щото си е нова а а да я сменя срува повече щото е комплект с няква друга дето не се сваля или нещо от сорта беше
              Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Благодаря за мненията

Коментар

Working...
                X