Знаете ли какви пари е стартер за браво? Нещо май ми е прецакан щото като завъртя ключа само се чува едно жужене и нищо. Вчера напр. запали на десетият път, а днес без проблем. Казаха ми, че сигурно е от стартера та за това се интересувам някой сменял ли го е и колко пари ще ми излезе?Благодаря ви придварително за мненията...П.С. Няма и месец откакто минах на Фиат и вече проблем! Дано по-рядко се случва,че нещо май не се кефя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартер за Браво
Collapse
X
-
Няма смисъл да си купуваш нов стартер.Просто отиди на някой сержиз да го свалят и да го погледнат.Обикновенно има износени четки или втулки на ротора,които лесно се сменят.Лошо е ако ти е изгоряла бобината,но щом казваш че се чува това жужене предполагам не е.Все пак отиди да го погледнат преди да купуваш новCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
-
me_to_u написа:Спокайно приятел, не се отчайвай! Отиваш както ти препоръчаха в някой сервиз за стартери и си готов. Както каза Митко, онова зъбно колело, дето му казват бендикс. Стартера си ти върти. П.С. Така е с тея италиански бангии!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз си мислех за нов стартер щото на един приятел с Рено 19 му сменяха тия четки и 10 дена след това пак не палеше. Има ли въобще добър сервиз където правят стартери или където и да отида ще стане като с моя познат?Ако ме съветвате да не взимам нов кажете къде да ида, че да не ме изпържи някой "майстор"Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Аз си мислех за нов стартер щото на един приятел с Рено 19 му сменяха тия четки и 10 дена след това пак не палеше. Има ли въобще добър сервиз където правят стартери или където и да отида ще стане като с моя познат?Ако ме съветвате да не взимам нов кажете къде да ида, че да не ме изпържи някой "майстор"Alles in Ordnung
Коментар
-
Стартера ми се оказа на сол вътре в един момент и като го закарах на ремонт ми се подигра буквално човека Наложи се да си взема друг и ми излезе 80 лева от автоморга. Мойто зверче е Браво 1.4, но намерих стартер само от Брава 1.4 и взех него ... разликата е само в капака. Та от моя стартер само капака ставаше ... и така си сглобих за Браво 1.4 :PBravo(TM) HGT
Коментар
-
Сега пък ново двайсет!! Казаха ми за сега да не ходя в сервиз щото било много рано, направило го тоя номер само веднъж. Когато започнело често така да прави чак тогава да съм отишъл на сервиз. Е хубаво ама аз от къде да знам като съм на 100 км. от нас например и не ще да запали ей така само за 2ри път кво да правя Или пък фиатчето да вземе да ме изложи пред някое девойче... А и между другото аз ако не отида сега в сервиз да го видят може ли да стане нещо по-лошо?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Колега, не обръщай внимание на това типично българско мислене - щом нещо се е повредило, трябва да се смени и въобще не разчитай на това - ’то като започне да го прави по-често’... В колата си трябва да си сигурен и според мен разсъждаваш много добре - не е необходимо да ти изневери точно когато имаш най-голяма нужда.Alles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:Колега, не обръщай внимание на това типично българско мислене - щом нещо се е повредило, трябва да се смени и въобще не разчитай на това - ’то като започне да го прави по-често’... В колата си трябва да си сигурен и според мен разсъждаваш много добре - не е необходимо да ти изневери точно когато имаш най-голяма нужда.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар