По големият двигател (над 100к.с.) е свързан и с плащането на по-големи данъци. Но бравата е по-добрият вариант според мен, по-широка е по-комфортна и няма кой знае каква разлика между разходите им за поддръжка. Но всичко си зависи от това какво очакваш от колата. Качи се и покарай и двете марки с различни двигатели за да добиеш представа за + и - им.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Пунто и Брава
Collapse
X
-
georgiarg написа:По големият двигател (над 100к.с.) е свързан и с плащането на по-големи данъци. Но бравата е по-добрият вариант според мен, по-широка е по-комфортна и няма кой знае каква разлика между разходите им за поддръжка. Но всичко си зависи от това какво очакваш от колата. Качи се и покарай и двете марки с различни двигатели за да добиеш представа за + и - им.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
perlsite написа:Моите пък са точно 105 и се наслаждавам на всеки расов кон от тези 5 в повечеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
bogidar написа:Още един въпрос който много не ми е ясен...С прял съв се на Пунто 1.2. При положение че ми търсят задължително с климатик означава ли това че модела ще е ELX, т.е. ще е този с повечко благинки(екстри).Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Не, има и много версии SX (а предполагам и S) на които климатика им е поръчан, като отделна екстра при купуването на колата от магазинаFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
хммм мяй съм закъснял с коментара, защото виждам, че вече си се решил за пунто. И все пак ако имаш още терзания моето мнение е за брава. Имам Браво и пътувам много често на дълго, защото съм в Гемания. За пространство вътре в бравото наистина много хора, които возя остават приятно изненадани. А бравата е с голям багажник, което е още по-добре. Ако ще я карараш обаче в града по-добре си вземи пунто, по-икономично и по-лесно за паркиране...Въпреки че с бебчо май сие по-добре бравичкаFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
bogidar написа:Vladim написа:Не, има и много версии SX (а предполагам и S) на които климатика им е поръчан, като отделна екстра при купуването на колата от магазинаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Още не съм си намерил подходящо(запазено на малко километри) Punto - вече мина месец. Моя човек гледа да избере нещо читаво, като за мене. Докато гледа за Пунтото е попаднал на Huyndai Accent 1.3 1999г.(ще ми легне малко по-скъпо от Пунтото) много добро състояние, металик, лети джанти, CD... Та ми вика да си помисля. Той нямал наблюдения и не може да ми даде съвет. Кажете нещо моля... ако може без пристрастие... наистина се нуждая от съвет.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Без никакво пристрастие - колега не си вкарвай автогол с тия корейски боклуци!Моя колежка си купи наскоро чисто нов някакъв хюндай - веднъж и го паркирах - няма такава драма. Не съм очарован и от такситата хюндай в които съм се качвал.Това за мен са коли "еднодневки" правени да си изкарат точно гаранционния срок и след това - айде на боклука.Иначе най добре се качи при някой бакшиш с такава кола и го разпитай за подробности.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар