zgabrovski написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Пунто и Брава
Collapse
X
-
gdd55
Незнам каква количка набутвате.Аз в мареата не мога да я вкарам апак в бравата незнам сигорно е някаква малка количкатап.с мареата е седан
Коментар
-
Наистина зависи от количката.. но имам приятел с Брава 1.4 за който не е никакъв проблем да прибира количката на малкия в багажника! Сега ако искаш да сложиш някоя зверски голяма.. която не се сгъва.. е ясно, че няма да влезне и в ремарке Иначе, като стана дума за Мареа.. в моята без проблем побирам 4 гуми 15"-ки в багажника и остава още доста място за багаж .. та за някаква количка ли няма да има мястоFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Ех защо съм толкова зле със избирането. Проблема ми е че не ми се чака пък се притеснявам да не съжелявам после. Пунто може да се намери по лесно от Бравата(запазена на малко километри и на добра цена). Затова се колебая щото с Пунтото ще стане по бързо работата и ще ми легне доста евтино ама.... Ако го нямах това притеснение за Брава 1.4(често срещаните проблеми)... Незнам направо незнам.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Дано успееш да намериш оптималният вариант! Както виждам не ти е лесно...!? Един приятел казваше: "Както си тръгнал да избираш и да се превземаш - кола никога няма да си купиш!" Това беше причината да "скоча" смело. Избора не е по джоба ми но това е. Колата макар и скъпа за подръжка е хубава. Лошото е, че началната инвестиция след покупката ми изтиска всички финансови ресурси но надявам се след това да е по-лесно. Желая ти успех в избора! Знам, че не това е най-добрият съвет но скачай смело!Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
bogidar написа:zgabrovski написа:Човече щом чакаш бебе - взимай Брава при нас беше мъка с Пунтото и с тия децаНа бравата багажника е достатъчно голям - и за количка и за други работи!Punto 1.1 SX 95г
Коментар
-
mme написа:Карам Fiar Bravo и Fiat Uno. Bravo/Brava - няма разлика (почти, ако мямаш против 2-те врати). Комфорт пред Uno - няма спор. Разликата между Uno и Punto не е голяма. В подръжката - Bravo/Brava (разказват ти играта). В момента оправям Bravo-то. Не е за приказка! Относно вноса от Италия: "За Бога, Братко - не купувай!" Няма кола от Италия експлоатирана и подържана както трябва! Ако има то това е чудо! След покупка италианеца сяда в нея, изтисква я до край, не сменя масло а само долива! Ужасни са! Ако ме пслушаш няма да сбъркаш! Виж от Германия - друга работа. Но ти си знаеш. Аз само те предупредих. Дано не си вземеш като моята! Успех! Това което казах тук е от личен опит. Не се позовавам на разкази и небивалици. Успех още веднъж!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
gdd55 написа:Незнам каква количка набутвате.Аз в мареата не мога да я вкарам апак в бравата незнам сигорно е някаква малка количкатап.с мареата е седанVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
pinko168 написа:mme написа:Карам Fiar Bravo и Fiat Uno. Bravo/Brava - няма разлика (почти, ако мямаш против 2-те врати). Комфорт пред Uno - няма спор. Разликата между Uno и Punto не е голяма. В подръжката - Bravo/Brava (разказват ти играта). В момента оправям Bravo-то. Не е за приказка! Относно вноса от Италия: "За Бога, Братко - не купувай!" Няма кола от Италия експлоатирана и подържана както трябва! Ако има то това е чудо! След покупка италианеца сяда в нея, изтисква я до край, не сменя масло а само долива! Ужасни са! Ако ме пслушаш няма да сбъркаш! Виж от Германия - друга работа. Но ти си знаеш. Аз само те предупредих. Дано не си вземеш като моята! Успех! Това което казах тук е от личен опит. Не се позовавам на разкази и небивалици. Успех още веднъж!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
[quote="pinko168"]mme написа:Карам Fiar Bravo и Fiat Uno. Bravo/Brava - няма разлика (почти, ако мямаш против 2-те врати). Комфорт пред Uno - няма спор. Разликата между Uno и Punto не е голяма. В подръжката - Bravo/Brava (разказват ти играта). В момента оправям Bravo-то. Не е за приказка! Относно вноса от Италия: "За Бога, Братко - не купувай!" Няма кола от Италия експлоатирана и подържана както трябва! Ако има то това е чудо! След покупка италианеца сяда в нея, изтисква я до край, не сменя масло а само долива! Ужасни са! Ако ме пслушаш няма да сбъркаш! Виж от Германия - друга работа. Но ти си знаеш. Аз само те предупредих. Дано не си вземеш като моята! Успех! Това което казах тук е от личен опит. Не се позовавам на разкази и небивалици. Успех още веднъж!
Коментар
-
Преди имах TIPO когато ми се роди синчето, хора верно зимна количка се събира в багажника, ама до там(мисля, че той е аналогичен с PUNTO-то), обаче да не забравяме, че едно бебе освен количката има още много такъми(особенно ако човек тръгне на почивка)Затова моят съвет:Вземай BRAVA!!! = комфорт, багажник, аве удобство от всекъде(клима и т.н.)FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:Купих Темпрата преди 4 години от Горубляне - 09.1900 г., 1.4 карбуратор, 168 000 км. Колицата направо светеше отвсякъде, включително и двигателя отвътре.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Код:Kolega,da te popitam zasto se chudish mejdu punto i brava 1,4?Zasto ne poglednesh po-mostnite dvigatelcheta?Ne znam zasto sravniavash dva razlichni klasa kola?Prosto niama miasto za sravnenie.Ne znam zasto vsichki gi e strah ot remonti.Te ne se praviat tolkova chesto,ako vzemesh chitava kola i ja poddurjash dobre.Vzimai smelo Bravata i niama da sajaliavash!Vse edno da izbirash mejdu kon i magare?I dvete jadat zob i dvete piat voda,ama povecheto se kachvat na koncheta :shock:
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар