Еми защо не вземеш да се разходиш до Горубляне.. направи се на интересен... прояви "интерес" и поискай да покараш някое Пунто и Брава.. мисля, че много бързо ще прецениш за себе си кое е по-комфортно и удачно!Аз също съм за "Брава", но с голяма уговорка, че не съм карал Пунто просто харесвам по-големи автомобили (както се вижда от профила ми)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Пунто и Брава
Collapse
X
-
perlsite написа:Еми защо не вземеш да се разходиш до Горубляне.. направи се на интересен... прояви "интерес" и поискай да покараш някое Пунто и Брава.. мисля, че много бързо ще прецениш за себе си кое е по-комфортно и удачно за теб!Аз също съм за "Брава", но с голяма уговорка, че не съм карал Пунто просто харесвам по-големи автомобили (как се вижда от профила ми)Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:Кажете нещо повече тогава за возията на Пунтото. Как е комфорта... Нека да го сравните с GOLF 3 например. Не искам темата да се изроди в разгорещен спор. Просто искам коментар.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Карам Fiar Bravo и Fiat Uno. Bravo/Brava - няма разлика (почти, ако мямаш против 2-те врати). Комфорт пред Uno - няма спор. Разликата между Uno и Punto не е голяма. В подръжката - Bravo/Brava (разказват ти играта). В момента оправям Bravo-то. Не е за приказка! Относно вноса от Италия: "За Бога, Братко - не купувай!" Няма кола от Италия експлоатирана и подържана както трябва! Ако има то това е чудо! След покупка италианеца сяда в нея, изтисква я до край, не сменя масло а само долива! Ужасни са! Ако ме пслушаш няма да сбъркаш! Виж от Германия - друга работа. Но ти си знаеш. Аз само те предупредих. Дано не си вземеш като моята! Успех! Това което казах тук е от личен опит. Не се позовавам на разкази и небивалици. Успех още веднъж!Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Selqatin написа:bogidar написа:Споменах, че държа колата да е с климатик. Има ли по принцип Пунто 1.2 което да е с климатик. Няма ли да му идва малко нанагорно да го храни.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Я и аз да кажа нещо... :P Бях решил твърдо колата ми да е Брава, бях се влюбил в този дизайн И тук търся, там търся... и това продължи два месеца! Все пак исках колата да има на първо място климатик, после ABS и накрая airbag. Колебаех се между 1.6, 16V, 103к.с. и дизелът TD100. Вторият обаче беше с около поне 500лв. отгоре. Падна голямо тярсене! Поне един път в седмицата ходих до Горубляне. Ходих и до Перник, Дупница... Обявите по и-нет бяха кьор фишек! Пише кола с климатик, ABS, airbag и като отида на място се оказва, че има само клима и цената е с 100-200лв. отгоре! Най-накрая ми изпадна моето си TD100! Щом го мернах и се повозих си казах ’това е моята кола"! Взех я сравнително евтино с малки забележки по външният вид и с неработещ ABS на който трябва да му сменя единият датчик. В крайна сметка колата има airbag, климатроник, произведена е в края на ноември 98-ма (повечето бяха 96-97-ма) и затова има фейслифтинг Поразгледай хубаво! Качи се в колата, запали я... самите търговци те приканват към това така, че се възползвай! Бягай от такива, които не се съгласяват да закараш колата на преглед в сервиз. Едва ли, ако отидеш в Италия ще намериш точно това, което търсиш особено, ако като мен не можеш да правиш компромисиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Поразгледай хубаво! Качи се в колата, запали я... самите търговци те приканват към това така, че се възползвай! Бягай от такива, които не се съгласяват да закараш колата на преглед в сервиз. Едва ли, ако отидеш в Италия ще намериш точно това, което търсиш особено, ако като мен не можеш да правиш компромисиFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
D_boy написа:Бравата май е по добрия вариант,но пък и Пунтото си има своя чар всичко зависи от това какви пари си приготвил и за каво ще я ползваш.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
D_boy написа:Е щом така стоят нещата Пунтото ще ти е по тънко и на цена и на поддръжка,по добре паричките да са за бебока,моя е на 11 месеца и на месец поддръжката му е 2 пъти по голяма от Бравото ми :D Да са живи и здрави дечицата да ни радватFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:D_boy написа:Бравата май е по добрия вариант,но пък и Пунтото си има своя чар всичко зависи от това какви пари си приготвил и за каво ще я ползваш.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:bogidar написа:D_boy написа:Бравата май е по добрия вариант,но пък и Пунтото си има своя чар всичко зависи от това какви пари си приготвил и за каво ще я ползваш.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Човече щом чакаш бебе - взимай Брава при нас беше мъка с Пунтото и с тия децаНа бравата багажника е достатъчно голям - и за количка и за други работи!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар