bogidar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Пунто и Брава
Collapse
X
-
georgiarg написа:Аз карам Brava 1,4 12V 1997г и съм много доволен от нея. До сега съм сменил само предните амортесьори, защото не видях една дупка вечерта и се хатресох право в нея. Монтирал съм си газова уредба, което на моноинжекциона става без проблем и до сега не съм имал неприятност с нея. Имам трима колеги с пунтовци, може би е до късмет при покупка на колата, но и тримата имат сериозни проблеми с двигателите като механика.Затова преди да се купи кола на стро е необходимо да и се направи сериозен преглед, за да няма после пазочаровани отзиви._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Re: ***
vesko.t написа:bogidar написа:Малко глупав въпрос: Пунто бензин до 99г. какви обеми на двигатели има. До 1.2 ли са.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
gdd55
Колега от личен опит искам да кажа 4е брава/браво и мареа имат слабо място в носачите.постоянно касат задния тампон на носа4а това е заради хубажите ни патища, но все пак тва им е слабото място в окачването.Ако не се вземат мерски на време заминава целия носач а от там става лошо защото всички носачи в бг които ги продават са пални боклуци и от там всяка година трябжа да се кихат мангизи
Коментар
-
gdd55 написа:Колега от личен опит искам да кажа 4е брава/браво и мареа имат слабо място в носачите.постоянно касат задния тампон на носа4а това е заради хубажите ни патища, но все пак тва им е слабото място в окачването.Ако не се вземат мерски на време заминава целия носач а от там става лошо защото всички носачи в бг които ги продават са пални боклуци и от там всяка година трябжа да се кихат мангизиAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Mazgarev написа:проблема идва от неправилно сложен ангренажен ремък... за това смяната на ремъка става само в специализирани сервизи където имат един специален инструмент...FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
Момчил написа:Mazgarev написа:проблема идва от неправилно сложен ангренажен ремък... за това смяната на ремъка става само в специализирани сервизи където имат един специален инструмент...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Момчил написа:Mazgarev написа:проблема идва от неправилно сложен ангренажен ремък... за това смяната на ремъка става само в специализирани сервизи където имат един специален инструмент...FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
gdd55
zgabrovski написа:gdd55 написа:Колега от личен опит искам да кажа 4е брава/браво и мареа имат слабо място в носачите.постоянно касат задния тампон на носа4а това е заради хубажите ни патища, но все пак тва им е слабото място в окачването.Ако не се вземат мерски на време заминава целия носач а от там става лошо защото всички носачи в бг които ги продават са пални боклуци и от там всяка година трябжа да се кихат мангизи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар