Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам нужда от малко отговори.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Имам нужда от малко отговори.

    Здравеите на всички! Значи интересувам се от това дали за модела на Фиат темпра 1.8 от 1991г SLX има чипове....от каде мога да намеря такъв за да прекопирам...и ако можете да покажете или кажете до какво развитие води този чип след като бъде поставен? Говорил съм с много хора по тази тема но след като всички са заблудени Хонда фенове неможах да намеря отговор!!! Предварително благодаря!
    abba zaba

    #2
    mersi...
    abba zaba

    Коментар


      #3
      Колега, озаглави си правилно темата и тогава очаквай отговори.Понеже на ден се пускат огромно количество теми доста потребители отсяват какво да четат по заглавието и.А твоята, "Имам нужда от малко отговори." определено ще бъде подмината.Да не говорим че два пъти четох текста на съобщението за да разбера какво точно питаш.

      Коментар


        #4
        Искам да знам дали за модела на фиат ТЕМПРА двигател 1.8 има чипове? Чипове от тези които се прикачат кам главния компютър на колата и чрез него се покачва възможността на колата да влиза в повече обороти, дори понякога този чип влияе върху конете на колата. П.С: Надявам се да съм бил по точен този път и съжелявам за нескопосано направената тема. Ще се поправям от сега нататък.
        abba zaba

        Коментар

        Working...
        X