Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Един въпрос за разход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един въпрос за разход

Имам ФИАТ ПУНТО ’94 година 1.4 ELX 75 коняИскам да попитам колко ви гори градско сега през студените дни.с 14 цолови гуми съм 165/50/65.Моята гори 10-11 /100 градско.слагам 20 лв и на 100 км буум няма повече !!!според вас много ли харчи ?Извън градско е много добре но в градското режи глави.Някой от вас има ли същата модификация и колко му харчи !!!Като се има впредвид че е включено парното,на светлини и карам на близки разстояния !!!Какво мислите?Благодаря много

Re: Един въпрос за разход

ssbs написа:
    Имам ФИАТ ПУНТО ’94 година 1.4 ELX 75 коняИскам да попитам колко ви гори градско сега през студените дни.с 14 цолови гуми съм 165/50/65.
    Нещо си объркал размера на гумите.Ако е 165/50 R14 съм съгласен.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Човека даже не знае колко кубика му е колата.Иначе гори много,рябва да е някаде към 9.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

Карам Палио със същия двигател. На къси разстояния е нормален този разход както е при мен (по стрелка на бензина около 10-11) Да не забравяме че е зима (загрява бавно) а и отделно фарове, вентилатор парно вдигат разхода. Извън града този ДВГ ми дава разход около 6-7 на 100 при спокойно каране 90-100км/ч PS.този двигател е 1242 кубика 73 к.с ,но го дават по калници и официално 75коня
        Фиат Палио комби 1.2 73 коня

Коментар

Re: Един въпрос за разход

Tornado написа:
          ssbs написа:
          Имам ФИАТ ПУНТО ’94 година 1.4 ELX 75 коняИскам да попитам колко ви гори градско сега през студените дни.с 14 цолови гуми съм 165/50/65.
          Нещо си объркал размера на гумите.Ако е 165/50 R14 съм съгласен.
          Да толкова са 165/50 R14 Вие същата кола ли имате ?

Коментар

Разода според мен ти е малко висок.При мен Bravo 1.6 16v ми дава такъв разход градско.

Коментар

Working...
            X