Добре де ама с какво ги захващате тия скоби за облегалката като тя има някаква ламарина под покритието от шперплат което е 0,5см Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да закрепя пожарогаситела
Collapse
X
-
lov написа:В началото и аз на другата си кола бях сложил пожарогасителя по този начин под седалката. Но после го захвърлих веднага в багажника след като на живо видях какво се получава с на пръв поглед леки и безобидни предмети незакрепени в купето след катастрофа. Хората в колата бяха получили повече травми от предмети в колата от колкото от самия удар. Повярвайте ми всичко става като снаряд. По добре да изгори тая таратайка от колкото един такъв пожарогасител да ми натроши допълнително краката. А и 10-15 секунди по късно да го извадиш от багажното в повечето случаи не са фатални. Да не говорим че с тия въшки дето ги имаме по колите почти нищо не можеш да угасиш. Ползвал съм истински голям пожарогасител и с него само успяхме да задържим работата докато един колега не успя да пусне един шланг от стационарна система за пожарогасене. Та и след като видях какво се получава на практика с такива неща в купето не возя никакви багажи. За това си има багажно отделение.
Коментар
-
Аз използвам ластично въже както е написал и колегата"bicho1976".утре ще снимам и ще ви покажа обаче да ви кажа Пунтото няма такива ниши или дупки покрай калниците както на другите или на по-старите коли като Лада,Фиат,Москвич ,че там се събират мноооого неща.Fiat Punto 1.7TD
Toyota Avensis 2.0D4D
Коментар
-
lov написа:В началото и аз на другата си кола бях сложил пожарогасителя по този начин под седалката. Но после го захвърлих веднага в багажника след като на живо видях какво се получава с на пръв поглед леки и безобидни предмети незакрепени в купето след катастрофа. Хората в колата бяха получили повече травми от предмети в колата от колкото от самия удар. Повярвайте ми всичко става като снаряд. По добре да изгори тая таратайка от колкото един такъв пожарогасител да ми натроши допълнително краката. А и 10-15 секунди по късно да го извадиш от багажното в повечето случаи не са фатални. Да не говорим че с тия въшки дето ги имаме по колите почти нищо не можеш да угасиш. Ползвал съм истински голям пожарогасител и с него само успяхме да задържим работата докато един колега не успя да пусне един шланг от стационарна система за пожарогасене. Та и след като видях какво се получава на практика с такива неща в купето не возя никакви багажи. За това си има багажно отделение.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар