Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПАЛИ КОГАТО СИ ПОИСКА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПАЛИ КОГАТО СИ ПОИСКА

Фиат Пунто,96г.,1,6,пали когато си поиска,някакви идеи? Нов акумулатор,няма аларма и чип. Карам я горе долу през ден,днес не запали ,вчера я карах и така.

Re: ПАЛИ КОГАТО СИ ПОИСКА

dimanana написа:
    Фиат Пунто,96г.,1,6,пали когато си поиска,някакви идеи? Нов акумулатор,няма аларма и чип. Карам я горе долу през ден,днес не запали ,вчера я карах и така.
    лампа CODE на таблото, как се държи - свети , гасне , мига ???

Коментар

свети

Коментар

Ето това е Библията... ако е една кола пали когато си иска, то тогава:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29784Това разбира се като сиоправиш проблема със светенето на лампата на имобилайзера.

Коментар

на какъв майстор трябва да отида

Коментар

на някой който разбира от токовете по колата. имах подобен проблем. понякога не палеше. оказа се от имобилайзер, който бил сложен допълнително заедно с алармата. но като я взех колата, нямаше аларма.
            Alfa 147 JTD 115 hp
            ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

не качвайте човека на черешата!1. Какви ключове имаш за колата , бройки и цвят - червени, сини, кафяви ...2. ДА СЕ ЗАМЕРИ напрежението на акумулатора сутрин - преди паленеотговори и ще видим

Коментар

един син,акумулатор чисто нов

Коментар

Здравейте и то мен! имаме Фият Брава в момента е със същият проблем, свети лампа CODE и не иска да пали. от форума разбирам че проблема е най-вероятно от имобилайзера, за съжаление купихме колата само с 2 сини ключа и нямаме книжка с кодовете...Ще се наложи да се отстрани имобилайзера. Въпросът ми е имате ли идея каква е цената за въпросната процедура и всеки майстор ли е запознат как да го направи. Живея в София, ако имате идея за добър майстор на Фиатки приемам предложения... :P
                  FIAT BRAVA 1.6 12 V .... Нямам думи...

Коментар

krigri написа:
                    Здравейте и то мен! имаме Фият Брава в момента е със същият проблем, свети лампа CODE и не иска да пали. от форума разбирам че проблема е най-вероятно от имобилайзера, за съжаление купихме колата само с 2 сини ключа и нямаме книжка с кодовете...Ще се наложи да се отстрани имобилайзера. Въпросът ми е имате ли идея каква е цената за въпросната процедура и всеки майстор ли е запознат как да го направи. Живея в София, ако имате идея за добър майстор на Фиатки приемам предложения... :P
                    ФИАТ пак повтарям ФИАТ , иначе добре дошъл във форума :D
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

krigri написа:
                      ключар му е ник-а във форума тук - kluchar

Коментар

Благодаря за експресния отговор! Atanas71 - Ще го имам предвид че е ФАИТ а не фият... но мисля че това не е от толкова голямо значение въпросът е да върви колата и да ти върши работа. u_bo - благодаря ти за насочването!
                        FIAT BRAVA 1.6 12 V .... Нямам думи...

Коментар

Working...
                        X