Фиат Пунто,96г.,1,6,пали когато си поиска,някакви идеи? Нов акумулатор,няма аларма и чип. Карам я горе долу през ден,днес не запали ,вчера я карах и така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАЛИ КОГАТО СИ ПОИСКА
Collapse
X
-
u_bo
Re: ПАЛИ КОГАТО СИ ПОИСКА
dimanana написа:Фиат Пунто,96г.,1,6,пали когато си поиска,някакви идеи? Нов акумулатор,няма аларма и чип. Карам я горе долу през ден,днес не запали ,вчера я карах и така.
-
Ето това е Библията... ако е една кола пали когато си иска, то тогава:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29784Това разбира се като сиоправиш проблема със светенето на лампата на имобилайзера.
Коментар
-
u_bo
не качвайте човека на черешата!1. Какви ключове имаш за колата , бройки и цвят - червени, сини, кафяви ...2. ДА СЕ ЗАМЕРИ напрежението на акумулатора сутрин - преди паленеотговори и ще видим
Коментар
-
Здравейте и то мен! имаме Фият Брава в момента е със същият проблем, свети лампа CODE и не иска да пали. от форума разбирам че проблема е най-вероятно от имобилайзера, за съжаление купихме колата само с 2 сини ключа и нямаме книжка с кодовете...Ще се наложи да се отстрани имобилайзера. Въпросът ми е имате ли идея каква е цената за въпросната процедура и всеки майстор ли е запознат как да го направи. Живея в София, ако имате идея за добър майстор на Фиатки приемам предложения... :PFIAT BRAVA 1.6 12 V .... Нямам думи...
Коментар
-
krigri написа:Здравейте и то мен! имаме Фият Брава в момента е със същият проблем, свети лампа CODE и не иска да пали. от форума разбирам че проблема е най-вероятно от имобилайзера, за съжаление купихме колата само с 2 сини ключа и нямаме книжка с кодовете...Ще се наложи да се отстрани имобилайзера. Въпросът ми е имате ли идея каква е цената за въпросната процедура и всеки майстор ли е запознат как да го направи. Живея в София, ако имате идея за добър майстор на Фиатки приемам предложения... :PФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
krigri написа:Здравейте и то мен! имаме Фият Брава в момента е със същият проблем, свети лампа CODE и не иска да пали. от форума разбирам че проблема е най-вероятно от имобилайзера, за съжаление купихме колата само с 2 сини ключа и нямаме книжка с кодовете...Ще се наложи да се отстрани имобилайзера. Въпросът ми е имате ли идея каква е цената за въпросната процедура и всеки майстор ли е запознат как да го направи. Живея в София, ако имате идея за добър майстор на Фиатки приемам предложения... :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар