Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е аптечката ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде е аптечката ?

Колеги отскоро имам Фиат браво 1.9тд. и искам да попитам дали има специално място за аптечката и пожарогасителя както имах на БМВ-то защото за сега немога да намеря нито аптечка нито пожарогасител??? на БМВ-то също 2 месеца незнаех че има ама се оказа че има ??? та да не купувам напразно нови а да има скрити някъде ???
    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

на мойта брава-1.4 12в няма,та предполагам и на твойта количка няма да има
    brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000

http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270

Коментар

хубава работа няма що абе италианска кола какво да кажа повече само мога да съжалявам за БМВ-то

Коментар

Бахти критерия имаш, честно!
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

maxuel82 написа:
          хубава работа няма що абе италианска кола какво да кажа повече само мога да съжалявам за БМВ-то
          Колега, еб@вам ти БМВ-то, като го взема за 2200лв и тръгне с 0.10 лв/км може и да се позамисля къде са му аптечката и пожарогасителя...
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

maxuel82 написа:
            На италианската кола не и трябват такива неща, защото е по-безопасна. :D

Коментар

[quote="daley"]
              maxuel82 написа:
              На италианската кола не и трябват такива неща, защото е по-безопасна. :D
              много добре ама нали се изискват от закона??? Иначе не мен хич не ми и трябват??? :D

Коментар

бе аз мисля , че този модел имаше ,сгъваем триъгълник и аптечка в картера на двигателя - вадят се само при катастрофа.ако искаш - вземи един комплект ключове и на канал си свали картера - за 3 минути работа е - развиваш ВСИЧКО наред.вадиш скритите аптечка и триъгълник и ги оставяш в багажника.Така ще спестиш много пари ............. от каране на кола

Коментар

u_bo написа:
                  Така ще спестиш много пари ............. от каране на кола
                  това само аз ли не го схванах?

Коментар

Поне за пожарогасителя да бяха измислили нещо.
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

fav написа:
                      u_bo написа:
                      да, забравих да спомена , че се използва 10кг. чук с еднометрово рамо - при демонтажа на картера.сега по-ясно ли е?

Коментар

u_bo написа:
                        fav написа:
                        u_bo написа:
                        да, забравих да спомена , че се използва 10кг. чук с еднометрово рамо - при демонтажа на картера.сега по-ясно ли е?
                        weird......

Коментар

u_bo написа:
                          бе аз мисля , че този модел имаше ,сгъваем триъгълник и аптечка в картера на двигателя - вадят се само при катастрофа.ако искаш - вземи един комплект ключове и на канал си свали картера - за 3 минути работа е - развиваш ВСИЧКО наред.вадиш скритите аптечка и триъгълник и ги оставяш в багажника.Така ще спестиш много пари ............. от каране на кола
                          успех.....

Коментар

Може да направиш като в оня виц за мутрата, който наел линейка и пожарна да карат зад него.

Коментар

Купи си и ще имаш.Слагаш ги където ти е най удобно!

Коментар

Working...
                              X