Имам пръскачка за фарове на Мареата,но не знам как и от къде се пуска.Имам книжка на италиански,с указания,но нищо не разбрах.Ще се радвам,ако можете да помогнете :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскачка за фарове на Мареа?
Collapse
X
-
kamenad
Пръскачката за фарове може да задействаш от същото лостче за чистачките. Пръска само когато са включени фаровете. Успех!!!
-
Колеги извинявайте се намесвам ама дали може някой да каже от къде точно се взима водата - от същото казанче от което е за чистачките ли?Ако реша да сложа такива пръскалки на Бравата дали ще е възможно да мина само с едно тройниче и някакъв електрически вентил който да вържа към релето за късите и дали ще е достатъчен дебита на помпичката?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Колеги извинявайте се намесвам ама дали може някой да каже от къде точно се взима водата - от същото казанче от което е за чистачките ли?Ако реша да сложа такива пръскалки на Бравата дали ще е възможно да мина само с едно тройниче и някакъв електрически вентил който да вържа към релето за късите и дали ще е достатъчен дебита на помпичката?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Е тука със сигурност е по-малко... Но това не е чак такъв проблем, вода се налива чудя се само дали помпата ще има нужния дебит и дали изобщо има смисъл да се занимавам с товаИначе е супер гадно като се замажат фаровете в това времеAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Не знам дали си заслужава усилията. Аз лично не забелязвам голям ефект от тия пръскачки на фаровете, освен че изсмуква водата за нула време.Мисля, че за фаровете има отделна помпичка, но предполагам нищо не пречи да се пробваш да разклониш маркучетата от предното стъкло. Евентуално може да пръскат по-слабо.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Не знам дали си заслужава усилията. Аз лично не забелязвам голям ефект от тия пръскачки на фаровете, освен че изсмуква водата за нула време.Мисля, че за фаровете има отделна помпичка, но предполагам нищо не пречи да се пробваш да разклониш маркучетата от предното стъкло. Евентуално може да пръскат по-слабо.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар