Счупи ми се предния ляв амортисьор в дупка ( по скоро яма ) и сега не мога да си намеря нов .Оригинален или от добрите заглавия са със месец че и повече време за доставка, има в наличност само от Victory i Globo. За вторите знам със сигурност че са рециклаж.Някой знае ли нещо по въпроса ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни амортисьори за КУПЕ
Collapse
X
-
Колега, пиши лично на Христо (hit-ko) мене той ме уреди с амортисьори (и не само с това) за бравото. Цените бяха без конкуренция.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
ЗДРАВЕИТЕ ПИ4ОВЕ ОТ СКОРО СЕ РЕГИСТРИРАХ И МНОГО МЕ КЕФИАТ ТЕМИТЕ.АЗ ПРЕДИ ТРИ ЛЕТА СИ СМЕНИХ 2-ТА ПРЕДНИ АМОРТИСИОРИ НА ТИПОТО И МИ ПРЕПОРА4АХА ВИКТОР ВЗЕХ ГИ И САМ ДОВОЛЕН КАРАМ Я ВСЕКИ ДЕН С ДВЕ ДУМИ РЕДОВНО УСПЕХ С ИЗБОРА SAMO ITALY.Добре дошъл. Прочети правилата. AlexiusKара Bravok 1.4 12V 97g.SX и Punto Mk2 1.9 jtd 00g.JTD ELX
Коментар
-
Re: Предни амортисьори за КУПЕ
emopeev написа:Счупи ми се предния ляв амортисьор в дупка ( по скоро яма ) и сега не мога да си намеря нов .Оригинален или от добрите заглавия са със месец че и повече време за доставка, има в наличност само от Victory i Globo. За вторите знам със сигурност че са рециклаж.Някой знае ли нещо по въпроса ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар