Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

butalo ili diuza

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

butalo ili diuza

Zdraveite.Imam dizelov fiat croma,koito do skoro rabote6e kato 6vejcarski 4asovnik.tazi godina stava na 10 i problemite zapo4naha.kato za na4alo zapo4na da hlopa otvsjakude,no po golemijat problen e 4e ot njakolko dni edin ot cilindrite ne raboti.majstorite kazvat,4e moje da e ot butaloto ili ot diuzite.vyprosyt mi e ako be6e ot butaloto 6te6e li vse o6te da vyrvi?

Колега, добре дошъл във форума и като начало те моля да прочетеш правилата - тук не използваме кирилица, сигурно вече си се убедил. Поправи поста си чрез бутона Промени на кирилица, както и заглавието и съм сигурен, че ще ти помогнем по-добре.
    Alles in Ordnung

Коментар

Re: butalo ili diuza

Georgi Arnaudov написа:
      Zdraveite.Imam dizelov fiat croma,koito do skoro rabote6e kato 6vejcarski 4asovnik.tazi godina stava na 10 i problemite zapo4naha.kato za na4alo zapo4na da hlopa otvsjakude,no po golemijat problen e 4e ot njakolko dni edin ot cilindrite ne raboti.majstorite kazvat,4e moje da e ot butaloto ili ot diuzite.vyprosyt mi e ako be6e ot butaloto 6te6e li vse o6te da vyrvi?
      Ами измерете налягането на цилиндрите и ще стане ясно дюза ли е или цилиндър!!!

Коментар

Working...
      X