Здравейте колеги,имам следният проблем.Колата е Браво 96г,16В,103кончета.От два-три дни чувам някакво стържене при натискане на спирачка.По скоро при по силно натискане.Какво може да е според вас.Аз си мисля за накладки,дали съм прав??P.S.Моля модераторите да не ме баннват(и ние сме хора с грешки) че пускам темата в този раздел,но в раздела в които трябва да е почти никои не пише Не се притеснявай,за такива неща бан не даваме,трябва да се постараеш повече.Обаче си поправи заглавието,за да е по-ясно каква помощ търсиш.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ-Браво!!!!
Collapse
X
-
van_dal мисля че си много прав.Кажете ми само колко пари са горе-долу едни свестни накладки(само предните,че задните са си ОК)и каде бихте ми препоръчали да хода да ги сменя(сервиз).Хайде със здраве.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
bivmo
Коментар
-
Колеги,препоръчайте ми някой свестен сервиз кадето да отида да ги сменя накладките,а също и да ми прегледат окачването и предницата за други проблеми(биалетки,лагери и т.н.).Наптил съм си от сервизи и затова искам някои кадето си разбират от работата и не ти дерат кожата?М/у другото-сервиза да е в СофияНе карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Някои колеги ползват "пермафуз" и са много доволни! Това са накладки с "меко" феродо.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар