На какво се дължи това почукване при десен завой? Каре ли е или нещо друго? Таратайката е от подписа! няма да се обидя на никой ако заринете темата от мнения!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От ляво започна да почуква равномерно и ясно в десен завои??
Collapse
X
-
От ляво започна да почуква равномерно и ясно в десен завои??
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Inessita написа:Аз мисля, че е каре.CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
mancuzo написа:Inessita написа:Аз мисля, че е каре.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Re: ~
MITAKA S написа:почти сигорно е че е кара в повечето случеи е то! можеш да караш така докато се разтропа и на ляв и десен завои! лошото е че има варянт и да ти блокира колелото !рядко но! кофтии..CSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:MITAKA S написа:почти сигорно е че е кара в повечето случеи е то! можеш да караш така докато се разтропа и на ляв и десен завои! лошото е че има варянт и да ти блокира колелото !рядко но! кофтии..Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:mancuzo написа:MITAKA S написа:почти сигорно е че е кара в повечето случеи е то! можеш да караш така докато се разтропа и на ляв и десен завои! лошото е че има варянт и да ти блокира колелото !рядко но! кофтии..CSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:PREDATORst написа:mancuzo написа:MITAKA S написа:почти сигорно е че е кара в повечето случеи е то! можеш да караш така докато се разтропа и на ляв и десен завои! лошото е че има варянт и да ти блокира колелото !рядко но! кофтии..Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:mancuzo написа:PREDATORst написа:mancuzo написа:MITAKA S написа:почти сигорно е че е кара в повечето случеи е то! можеш да караш така докато се разтропа и на ляв и десен завои! лошото е че има варянт и да ти блокира колелото !рядко но! кофтии..CSI in the CAR !!!
Коментар
-
карето тропа при бавна скорост и завит напълно волан... така - чат-чат-чатза пунтьо е към 85-90 пари бройката и за смяната по около 20 лв... причина за заминаване на карето е
или ако ти се е скъсал маншона - лесно се познава ако е хвърлило грес по подкалника.... п.п. и аз си мисля, че не е каре както го описваш.....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:карето тропа при бавна скорост и завит напълно волан... така - чат-чат-чатза пунтьо е към 85-90 пари бройката и за смяната по около 20 лв... причина за заминаване на карето е
или ако ти се е скъсал маншона - лесно се познава ако е хвърлило грес по подкалника.... п.п. и аз си мисля, че не е каре както го описваш.....
Та при мен дясното каре тропаше предимно в ляв завой, а само при пълен волан надясно - и в десен. (Много е яко да обясняваш звук с текст ! ) М/у другото Ники Слависта ме съветваше да го сменя чак като започне да тропа и направо като се движа, поне той така бил направил. Но аз го смених при първа възможност дето се вика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар