Честита Нова 2006 на всичкиНаскоро забелязах следния проблем, тва дето ми гаснеше колата чат пат, исля че е като дам рязко спирачка. Чух че имало някаква джаджа която да спира достапа на гориво при обръщане на колата и мисля дали няма нещо общо.Забелязах, вече 2-3 пъти дава ми този пробем. При рязка спирачка колата гасне ИДЕЯ от какво може да бъде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова година нов проблем
Collapse
X
-
Щом е при натискане на спирачка по скоро е вакуум помпата на спирачките или сервото.Ако е от този датчик(инерционния) после ще трябва ръчно да го щракваш за да можеш да запалиш - намира се под шофьорската седалка доколкото знам.Иначе виж на мястои като натиснеш спирачка дали ти падат оборотите осезателно - ако да - отивай да ти видят вакуума и сервото на спирачките.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Anaboliy написа:как да проверя дали падат ъборотите докато колата е неподвижна на место ли? Доколкото съм забелязал тогава няма проблм но после ще погледна. Значи паля, и както си е на место скачам върху спирачката ?? Така ли? или трябва да се движи?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
здравейте . значи направих това което ми казахте. В спряло положение почнах да "скачам" върху спирачката, пробвах го както на студена така и на загряла. Нямаше никакво помръдване не оборотите държи ги стабилни. А иначе се гоних с едни селяк с некъв форд и като спрях резко на светофара пак угасна (( Незнам какво и става на тая кола МОЛЯ помогнетеFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар