пише че има проблем с ЕЕПРОМ паметта (да не се бърка с ЕПРОМ паметта). Да се провери дали ЕКУто има постоянно захранване и замасяване. Да се изчисти "кода" (или грешката) и да се увериш че не се появява отново.
Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96 Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Да колега ясно ми е каква е грешката ,но въпроса е как да я маxна защото няма триене, за колежката колата седи в гараж там е +18t. така че това не и е оправдание да изкарва такива стойности. А колата работи все едно нищо и няма.
Пусни една маса от "-" на акумулатора към масата на ECU, дето е захваната за оная хилава планка до него.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
цитат Уикипедия: "EEPROM (англ Electrically erasable programmable read-only memory) е енергозависима препрограмируема памет с електрически запис и електрическо изтриване." провери захранването на ЕКУто
Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96 Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Ако някой може да даде отговор на тази грешка да си казва мнението.И кога според вас ще реши да си тръгне.
Koлега,контролера ти има проблем с адаптивната памет.Колата си върви без проблеми,но не може контролeра да се самоубочава.Някъде ще го срешнеш като Learning regimen,другаде като Practical training regimen.Проблема надали е външен по захранванията му,защото ако ти липсваше някой + или - нямаше да ти работи.Вероятно проблема е в самия контролер или е пипан софтуера му.На първо време накарай някой мапер да ти преинсталира фабричния софтуер.Ако грешката след изтриване не си заминава,значи е постоянна и надали ще се махне от самосебе си.
Koлега,контролера ти има проблем с адаптивната памет.Колата си върви без проблеми,но не може контролeра да се самоубочава.Някъде ще го срешнеш като Learning regimen,другаде като Practical training regimen.Проблема надали е външен по захранванията му,защото ако ти липсваше някой + или - нямаше да ти работи.Вероятно проблема е в самия контролер или е пипан софтуера му.На първо време накарай някой мапер да ти преинсталира фабричния софтуер.Ако грешката след изтриване не си заминава,значи е постоянна и надали ще се махне от самосебе си.
Почти. Като му гледам картинката това си е от Виза, а там като се пипа софта дава ’self-learning’ грешка. Поне при мен , ама харчи 8 градско лятото и 9 зимата Другото за проблем в ECU е твърде вероятно, но нека си подсили масата на ECU пък с малко късмет може това да е.
Почти. Като му гледам картинката това си е от Виза, а там като се пипа софта дава ’self-learning’ грешка. Поне при мен , ама харчи 8 градско лятото и 9 зимата Другото за проблем в ECU е твърде вероятно, но нека си подсили масата на ECU пък с малко късмет може това да е.
Съмнявам се в разхода който обявяваш.Ти го изкара почти като ЖТД и по добър от ТД100.
С Виза-та не става. Някъв ремап и е правен. Знам че никой не вярва за разхода и затова отдавна спрях да споря по въпроса.
С Виза-та не става. Някъв ремап и е правен. Знам че никой не вярва за разхода и затова отдавна спрях да споря по въпроса.
прилича ми на следното :премахната е възможноста за адаптациясложена е настройка за ’икономичен’ режим и е заключена тази настройкасравнявал ли твойта кола как набира в сравнение с ’оригинално’ 1.6 16 ?а по темата - колега , описал си проблема и в другата тема за тресенето - аз бих проверил буксите на ЕКУ-то,почистване, и после ако не помогне - дублираща маса и +12 Вразбира се при разкачен акумулатор
Ми то си е жив ремап както го описваш.Върви добре. Миналата седмица я снимах с 185км/ч. Като си върна летните гуми отпред ще има и 200.За темата на колегата е добре да разкачи буксата на ECU и да я напръска с контактен спрей. WD40 също върши работа. Ако може да пробва друго ECU дето не търси код ще е най-добре.
Коментар