Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

уредите на таблото не отчитат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Виж "синия" предпазител, за всеки случай. Въпреки че ако е повреден, няма да работят доста други неща...
    днес най-накрая проверих този бушони по тъвет на един колега от форумаизлезе, че той захранва само уредитеи вероятно проблема е от тамще го следя тези дни и ще пишаБЛАГОДАРЯ
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Имах следните проблеми с таблото на моята Брава:1. Нито един уред не отчиташе (бензиномер, скоростомер, оборотомер, градуси на водата - всички стрелки бяха долу), а осветлението работеше, както и всички контролни лампи по таблото2. Стрелката на скоростомера и брояча на километрите не отчитаха, като показанията на км премигваха и напълно изгасваха от дисплея.Решение:1. При мен се оказа бушон -втори или трети на най-долния ред от ляво на дясно.2. Проблем в таблото, смених го с ново и сега всичко е Ок.
      FIAT Brava SX 1.6 103hp `99

http://www.album.bg/pacho_ov/images/29255949/

Коментар

Аз имах подобен проблем на моето Браво. При мен когато и подавах газ за да вдигне оборотите оборотомера ми прескачаше като луд и понякога ми светваше лампата имобилайзера . При мен се оказа един сноп с черни кабели , който изглежда подаваше маса към доста датчици и подобни работи , та въпросния сноп ми е захванат с един болт за главата на двигателя но някой майстор беше решил ,че не е нужно да го затяга здраво и беше доста хлабаво и след като го стегнах всичко се оправи. Но не знам как стоят нещата при Мареа.
        Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

И аз имах подобен проблем , само че почти всички датчици не работеха , вадих таблото 2-3 пъти като след като извадя куплонгите и го сложа отново всичко се оправя и след време пак се скапва , при мен беше откачена масата на таблото която се намира зад жабката там има доста работи замасени и се държат към купето с един болт при мен се беше развил след като го завих и всичко си отиде на мястото работата заспа
          Не би мирно стояло , не би чудо видяло .....

Коментар

Working...
          X