Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за покупка на Fiat Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    G_G_ написа:
    Благодаря за мнението!Очаквам и други мнения от колегите
    Колега,не ми се иска да те разочаровам,но лично аз съм песимист към твоя избор и ще се аргументирам защо.Аз уважавам много този модел на Фиат,карал съм доста такива и смятам че е един сполучлив модел.Единствената ми забележка към модела е че е доста шумен в купето от към двигател в ниски и средни режими,а при скорости над 120-130 км/час по магистрала се появява и доста голям аеродинамичен шум.Но конкретно за твоя избор:най рисковите коли при покупка са колите на малко години и клм. и на много добра цена.Това да го знаеш като правило.Това,което виждам от снимките ,тази кола е на изключително много клм.Волана е претапицирван.И капака на ербека е протрит ,което е абсурт за кола на обявени 98000клм.Оргиналната рафиловка на воланите на Фиат се протрива след 200000-220000 клм.А за да се наложи автоджанбазина да я претапицира,значи волана е станал по гладък от градински маркуч и повече даже.Това е редовен бизнес номер на нашите автоджанбази от около 2 години насам и най много го практикуват при дизелите.Тези 98000 клм ,които е обявил ми звучът хем смешно,хем зловещо.Аз смятам,че поне една 2-ка е извадена от километража от ляво на цифрите.Освен това са сменявани и гумичките на педалите,защото си личът че са нови.Ако тази кола е тип-топ,98000 клм и на 5 години в Италия няма да ти позволят да я погледнеш под 5000 евро.А тук е обявена за 8000 лв.с всичките му печалби,разходи и транспорт до BG.Това е моето мнение.Бъди много внимателен,когато цената е много изгодна.Казвам това,което виждам от снимките.Отделно трябва много прецизен оглед за пребоядисвани елементи по купето,удари,дали е цялостно пребоядисвана и т.н.Желая ти успех и никога да не купуваш кола с претапициран волан.
    1-во: Искам да благодаря на всички отзовали се за компетентните мнения2-ро: Специално за мен цената е на 72003-то: Ходих днес да я гледам и не останах много очарован от колата :претапициран волан (както каза колегата);гумичките на педалите изтъркани;задна лява седалка скъсана;изцапан е тавана с нещо като масло и е доста неприятно;гумите са галоши(за смяна са)Днес разбрах че тази кола не е моята Колеги за сетен път се убедих,че кола от Италия НЕ трябва да се взима.Още един път Благодаря на всички за мненията!!!

Коментар

Това че колата е внесена от Италия не е критерий че непременно трябва да е пълен кошник.И от Германия и от Австрия и от Холандия има големи котури извинявам се за израза ама си е така.Може би само от Швейцария са малко по-стока ама пък там и цените са малееееее.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хм, еми за тия пари толкова.
        Brava 1.2, 16V, 2000
        Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

batproho написа:
          Това че колата е внесена от Италия не е критерий че непременно трябва да е пълен кошник.И от Германия и от Австрия и от Холандия има големи котури извинявам се за израза ама си е така.Може би само от Швейцария са малко по-стока ама пък там и цените са малееееее.
          До някаде си прав,но като си изпатиш 3-4 пъти ще мислиш по друг начин.От сега нататака и дъвка няма да си взема от Италия.Само жена бих взел оттам Успех!

Коментар

G_G_ написа:
            batproho написа:
            До някаде си прав,но като си изпатиш 3-4 пъти ще мислиш по друг начин.Успех!
            Колега,затова се оглеждаш и ослушваш добре,преди да купуваш.Караш на диагностика и не бързаш с покупката!За сведение Мареата от подписа я търсих 1 месец в Германия.Търсех предимно Стило или Либра,но така и не можах да попадна на читав екземпляр,който да ми пасва на финансовите възможности.Единстгвеното ограничение,което аз поставях беше колата да е до 100 000км и в добро техническо състояние.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
            X