Значи единия амортисьор е почти изтекъл и все повече се налага да държа багажника с ръка, за да не падне Ходих в няколко магазина и ми казаха, че няма такива.. да търся втора употреба. Като ги гледам са капсуловани и освен смяна друго едва ли ще помогне. Продават ли се такива амортисьори в София, горе долу на какви цени са и ако може някакви телефони на магазините да дадете ще бъда много благодарен. Мислех да ги побългаря, като ги пробия и им слагам по един пирон ама това ще е крайния вариант
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за багажник на Брава
Collapse
X
-
Re: Амортисьори за багажник на Брава
spark написа:Значи единия амортисьор е почти изтекъл и все повече се налага да държа багажника с ръка, за да не падне Ходих в няколко магазина и ми казаха, че няма такива.. да търся втора употреба. Като ги гледам са капсуловани и освен смяна друго едва ли ще помогне. Продават ли се такива амортисьори в София, горе долу на какви цени са и ако може някакви телефони на магазините да дадете ще бъда много благодарен. Мислех да ги побългаря, като ги пробия и им слагам по един пирон ама това ще е крайния вариант125s/1600ccm/100ps
-
spark написа:Мислех да ги побългаря, като ги пробия и им слагам по един пирон ама това ще е крайния вариантFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
spark написа:Значи единия амортисьор е почти изтекъл и все повече се налага да държа багажника с ръка, за да не падне Ходих в няколко магазина и ми казаха, че няма такива.. да търся втора употреба. Като ги гледам са капсуловани и освен смяна друго едва ли ще помогне. Продават ли се такива амортисьори в София, горе долу на какви цени са и ако може някакви телефони на магазините да дадете ще бъда много благодарен. Мислех да ги побългаря, като ги пробия и им слагам по един пирон ама това ще е крайния вариантEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Ами десния амортисьор беше изкривен, а левия тотално сдал багажа. Доста масло беше натекло по пластмасите до кората. А как ги разбирате газови ли са или маслени не ми е ясно. Според мен са си маслени, като гледам колко нещо е изтекло Но 50 лв за тея пръчки си е солена цена, така че и старите мисля да ги пазя за черни дниFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Ами десния амортисьор беше изкривен, а левия тотално сдал багажа. Доста масло беше натекло по пластмасите до кората. А как ги разбирате газови ли са или маслени не ми е ясно. Според мен са си маслени, като гледам колко нещо е изтекло Но 50 лв за тея пръчки си е солена цена, така че и старите мисля да ги пазя за черни дниFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар