kerrirose написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нещо странно свири
Collapse
X
-
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
мерси на всички за отговорите,погледнах хидравличното масло(в една кутиика горе долу пред волана с два маркуча които излизат от нея и с лепенка със волан на нея,поправете ме ако греша)беше черно,явно е за смяна.въпроса ми е как се сменя това масло ,дали бих могъл да се справя.ремъка ми изглежда стегнат.явно е от течноста
Коментар
-
kerrirose написа:беше черно, явно е за смяна.... как се сменя това масло ....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Колега според мен не е от ремак а от помпата и аз имам същия проблем при Типо но от време на време.П.С. Искам да попитам възможно ли е от хидравличното масло волана да се върти по трудно и ако се смени дали ще има подобрение. Понеже моя волан ми се върти доста трудничко спрямо други коли с хидравлика.Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
Колеги искам да вдигна темата горе че дано някой ми помогне!Проблема със странното свирене се появи и при мене! Смених ремъка защото си беше за смяна и паразитната ролка. Обтяжната се беше прецакала и я смених преди 5-6 хиляди километра. Обаче свиренето си продължава. Най-много се чува като изгася колата и просвирва на умряло 2-3 пъти. Хидравличната течност не е черна а тъмно червена към леко кафяво. Сега мисля да смена и него но се притеснявам да не е заминала помпата. Какво ще кажете?!`99 FIAT Marea Weekend 100TD
Коментар
-
към van_dal - чудесен съвет. мисля в най-скоро време да го приложа на практика. Но имам въпрос: знаеш ли някакъв разтворител, който да вкарам на мястото на хидр. масло, за да разтвори всички боклуци по системата, преди да налея новото масло?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар