здравейте.преди малко като паркирах като бях дал пълен нещо засвири като ремък поне така ми се стори не че разбирам ,като изправих из4езна после пак като завих пакк се чу.какво ли може да е ?чувал съм така да свири на разни таратайки като завиват.колата беше загряла доста ако това има значение.ще съм благодарен ако някой мове да каве нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нещо странно свири
Collapse
X
-
Каква е машината нещо такова от линка по долу ли?http://www.volvo.com/constructionequ...troduction.htmFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
PREDATORst написа:Danchojn написа:Може да е с електро!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:PREDATORst написа:Danchojn написа:Може да е с електро!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Danchojn написа:Може да е с електро!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:PREDATORst написа:Danchojn написа:Може да е с електро!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Е то вече е ясно, че е с обикновенна хидравлична система, не е електро. Според мен това, че е присвирило веднъж не е проблем, но все пак провери как е алтернаторния ремък, може да е охлабен, а той е със самонатягаща ролка. Също така не е лошо да се провери в какво състояние е хидравличното масло, ако е черно е за смяна.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
kerrirose написа:мерси много ама съм невеж.за маслото ясно ама за ремъка не ми е (?къде се намира тоя ремък и мога ли аз сам да го натегна евентуално или е за смяна ве4еPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар