Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нещо странно свири

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нещо странно свири

здравейте.преди малко като паркирах като бях дал пълен нещо засвири като ремък поне така ми се стори не че разбирам ,като изправих из4езна после пак като завих пакк се чу.какво ли може да е ?чувал съм така да свири на разни таратайки като завиват.колата беше загряла доста ако това има значение.ще съм благодарен ако някой мове да каве нещо

Каква е машината нещо такова от линка по долу ли?http://www.volvo.com/constructionequ...troduction.htm
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

каквато и да е машината този звук идва от хидравликата.или е намаляла хидравличната течност или е за смяна или помпата си отива
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

Може да е с електро!
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
          Може да е с електро!
          Не съм запознат с електро усилвателя но при всички положения е с помпа с хидравлична течност пък била тя и електро,само задвижването на помпата е различно,поне аз така си мисля
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
            Danchojn написа:
            Може да е с електро!
            Не съм запознат с електро усилвателя но при всички положения е с помпа с хидравлична течност пък била тя и електро,само задвижването на помпата е различно,поне аз така си мисля
            Ти да не си врачка, ако се окаже, че е пунто 2 или стило, които са с електроусилвател за какви 5лв. става на върпос тогава, за това и колегата Торнадо зададе иронично въпроса, защото без да се посочи автомобила може само да се гадае.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              PREDATORst написа:
              Danchojn написа:
              Може да е с електро!
              Ти да не си врачка, ако се окаже, че е пунто 2 или стило, които са с електроусилвател за какви 5лв. става на върпос тогава, за това и колегата Торнадо зададе иронично въпроса, защото без да се посочи автомобила може само да се гадае.
              Ако ще се чувстваш по добре ще стана
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

сори че ви карах да гадаете ама толкова ме беше яд че забвавих да кажа че е фиат браво 1.6.97г :Dсутринта преди да 4уя звука останових че някои ми е отнесъл лявото огледало и ве4ерта вече ми дойде повече.

Коментар

PREDATORst написа:
                  Danchojn написа:
                  Може да е с електро!
                  При електрото няма никакви течности!

Коментар

Danchojn написа:
                    PREDATORst написа:
                    Danchojn написа:
                    Може да е с електро!
                    При електрото няма никакви течности!
                    Благодаря колега!Сега вече разбрах как работи електо усилвателя
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

И така, колата на колегата с какво е - електро или хидравлика?

Коментар

Е то вече е ясно, че е с обикновенна хидравлична система, не е електро. Според мен това, че е присвирило веднъж не е проблем, но все пак провери как е алтернаторния ремък, може да е охлабен, а той е със самонатягаща ролка. Също така не е лошо да се провери в какво състояние е хидравличното масло, ако е черно е за смяна.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

мерси много ама съм невеж.за маслото ясно ама за ремъка не ми е (?къде се намира тоя ремък и мога ли аз сам да го натегна евентуално или е за смяна ве4е

Коментар

kerrirose написа:
                            мерси много ама съм невеж.за маслото ясно ама за ремъка не ми е (?къде се намира тоя ремък и мога ли аз сам да го натегна евентуално или е за смяна ве4е
                            Става въпрос за ремъците при алтернатора! Не знам при вашия автомобил дали е един или повече, но с него се задвижва хидравличната помпа. Ако се е охлабил, при пълно завиване, се натоварва максимално помпата и ремъка може да свирва. Сменя се ако се е напукал!

Коментар

провери си пистовия ремък може просто да се е поразхлабил.

Коментар

Working...
                              X