Здравейте фенове ,днес минах по работа през Практикер и Бриколаж и се загледах в чистачките...До сега не съм ги сменявал, но ми е направило впечетление че са дълга и къса. Не намерих такива в магазините. Бяха само еднакви. На пунтото едната е 60см. а другата е 40см....От магазина ме посъветваха да взема един комплект къси и един комплект дълги....вярно че бяха евтини...около 4лв...графит, но първо малко ме съмнява качеството и второ не знам до колко ще е уместна такава комбинация....Какво мислите по въпроса...или от къде да си взема читави чистачки които да станат за колето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки за Пунто
Collapse
X
-
Re: Чистачки за Пунто
blue_g написа:Здравейте фенове ,днес минах по работа през Практикер и Бриколаж и се загледах в чистачките...До сега не съм ги сменявал, но ми е направило впечетление че са дълга и къса. Не намерих такива в магазините. Бяха само еднакви. На пунтото едната е 60см. а другата е 40см....От магазина ме посъветваха да взема един комплект къси и един комплект дълги....вярно че бяха евтини...около 4лв...графит, но първо малко ме съмнява качеството и второ не знам до колко ще е уместна такава комбинация....Какво мислите по въпроса...или от къде да си взема читави чистачки които да станат за колетоАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Re: Чистачки за Пунто
vesko написа:[Темата е доста коментирана, разтърси се малко из форума. Ако не се лъжа Валео предлагат комплекти с различни размери, но не знам има ли за пунто. Не са по 4 лв, но и качеството е друго]Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар