Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea Code свети - не пали....

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Marea Code свети - не пали....

    Здравейте колеги, предварително се извинявам ако темата я има, но търсех и не можах да намеря та случи ми се следното нещо;Колата е Fiat Marea Weekend 1.8 бензин.Днес карах колата няма проблеми, прибрах се и след няколко часа реших да тръгвам, качвам се давам на контакт Code светва и не изгасва също и лампичката за инжекциона не изгасва и колата не иска да запали.Реших, че батерията е заминала, сложих другият син ключ, но не биде.Репх викам батериите са отишли веднага ги смених, но пак отказа. Червеният ключ все още не съм го пробвал, но поне можете ли да ми кажете или да ме насочите за какво да се приготвям.Отново се извинявам ако има подобна тема. Благодаря предварително!!!

    #2
    отка4и клемите на акомулатора за малко и пробваи пак ако не стане и нямаш код за авариино палене потарси сервиз
    запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

    Коментар


      #3
      Здравей колега.Я пробвай като вкараш ключа да не го завърташ към контакт, а на обратно като натиснеш бутончето. След това вадиш ключа и пак пробваш да видиш дали ще угасне лампата за кода. При мен това действа.
      Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
      Chevrolet Aveo

      Коментар


        #4
        Странното е че днес сутринта реших преди да тръгна да диря майстор пак да пробвам. Сложих ключа и колата запали все едно нищо не е имало.Лошото е че в светлото установих че голяма част от антифриза липсва и една гарнитура изтърва масло. Ужас и безумие.

        Коментар

        Working...
        X