Напоследък се случва често - както си карам забелязвам че светлините на таблото примигват. По-точно, за момент светят по-слабо, после се оправят (без да изгасват). Случва се без значение дали минавам през дупки или по гладък път.Оная врътка за силата на светлината съм я сложил в най-силно положение.Освен това, понякога не ми светва индикатора за левия мигач. При следващото палене се оправя, при следващо пак не светва... Непостоянна величина - кога си иска го прави.Дали е от някой бушон, или има и нещо друго?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Примигване" на светлините на таблото...?
Collapse
X
-
Re: "Примигване" на светлините на таблото...?
Crash73 написа:Дали е от някой бушон, или има и нещо друго?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
-
Re: "Примигване" на светлините на таблото...?
johnfound написа:Crash73 написа:Дали е от някой бушон, или има и нещо друго?125s/1600ccm/100ps
Коментар
-
Crash73, наскоро имах проблем стаблото, угасна инцикациата, подсветката остана. Сега примига по същия начин. Проблемът при мен беше кофти контакт на бушона. Като ги извадихме всичките за проверка 1 по 1, всичко тръгна. Понеже буксите в таблото са намествани и са стабилни, предполагам че проблема с мигането идва пак от същия бушон. Провери първо тях преди всичко останало, най-лесно е, 2мин.Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
примигване на табло
при мен събитията се развиха в следния ред:1. "угасна" ми таблото2. бушоните бяха извадени 1 по 1 за проверка, бяха здрави3. таблото светна след проверката4. след като светна нормално започна да примига по начина, който описвашЗа това подозирам бушоните, че не дава добър контакт там, защото прмигването се появи веднага след първия проблем.Няма да карам колата до понеделник, че трябва да ходи на ремонт. След това може да проверя бушоните и да ти кажа дали при мен проблемът се е оправил. Ако не е от това, в събота ще ходя да ми оправят парното и датчика на едната веата, ще говорим да видят и този проблем.Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар