След като днеска скъсах пистов ремък за пореден път ми трябва един съвет от вас.Трябва да изтегля колата до някой сервиз, обаче резбата на кукато отпред ми се е презекала и дефакто нямам теглич.Има ли начин да се закачи някъде другаде въжето за предницата на колата?Поместено в неподходящ раздел.Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за теглене на кола
Collapse
X
-
petio4528 написа:Няма ли скоба,отпред.Иначе май няма каде да се закачи,някои ги закачат за носачите,но недей да го правиш.По добре пробвайте да го смените на място ако нямаш как да я дръпнеш.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Re: Питане за теглене на кола
Geraka написа:След като днеска скъсах пистов ремък за пореден път ми трябва един съвет от вас.Трябва да изтегля колата до някой сервиз, обаче резбата на кукато отпред ми се е презекала и дефакто нямам теглич.Има ли начин да се закачи някъде другаде въжето за предницата на колата?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Geraka написа:След като днеска скъсах пистов ремък за пореден път ми трябва един съвет от вас.Трябва да изтегля колата до някой сервиз, обаче резбата на кукато отпред ми се е презекала и дефакто нямам теглич.Има ли начин да се закачи някъде другаде въжето за предницата на колата?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
pakumba написа:малко нафта в резбата, на няколко пъти, спирачна течност също става и ще тръгне, щом само това й е проблема. то при теб какво върти този ремък, ако е само алтернатора карай я така до сервизаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
van_dal написа:Нищо не и пречи да стигне до сервиза, стига да има акумулатор достатъчно. Водната помпа се върти от ангренажа, така че не се притеснявай.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:NikMar написа:Geraka написа:След като днеска скъсах пистов ремък за пореден път ми трябва един съвет от вас.Трябва да изтегля колата до някой сервиз, обаче резбата на кукато отпред ми се е презекала и дефакто нямам теглич.Има ли начин да се закачи някъде другаде въжето за предницата на колата?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
абе браво без хидравлика не знам как се кара градско, еле па дизел. опитай, ама щом е само това си я закарай на аварийни лекинко... то и без тва ако те дърпат пак няма да имаш хидравлика, а ще трябва само да се съобразяваш с въжето... пали и бегайLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Неприятно е ама се налага. Лятото като се скъса моят ремък, така - с ножицата, и после пър-пър-пър-пър, лекичко, бавничко, с две ръце на кормилото, и с една кола "съпорт" зад мен. И си я закарах пред вкъщи, на 2 км бях, тамън бях излязъл като се случи. После на другия ден - на 1 км ми е сервиза, пак така лекичко, бавничко, и няма проблеми.
Коментар
-
Мерси на всички за бързите отговори...Закарах колата на собствен ход до един сервиз в Студентски....стигнах без проблеми на акумолатор...Колата вече е готова...Сменени са две ролки на пистовия ремък...както и самият ремък...Като в най-скоро време трябва да сменя и демпферната шайба на коляновия вал..Равносметкта...всички ролки, както и демпфера са сменяни преди около 20000км...Всичките вече са за боклука...Да се смея ли, да плача ли?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар