Здраейте колеги,От една година стопанисвам Пунто, което на скоро беше замнено с Мареа. До тук добре, но като отидох да я регистрирвам се оказа , че не е Мареа а Маранго (някои казват Маренго). Може ли някой да ми каже какви са разликите?Аз честно казано не откривам такива. С изклщючение на фаровете - готов съм да се закълна че са същите като на Браво / Брава.Между другото - може ли накой да ми каже какво ще коства смяната с фарове с лупа (истинските на Мареа). Някъде ми се мерна подобна тема , но не мога да я намеря.Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea ? Marango
Collapse
X
-
Сложили са ти допълнителни седалки, щото Маренгото е бе задни. И фаровете са сменяни, ама да не ти пука - такива са намерили - такива са сложили. Ако толкова искаш лупи си търси Valeo на старо, че ако чуеш цената на нови ще ти се изправи косата. Алтернативите като Depo и разни други "марки", без значение нови или на старо, не светят.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
След като си я купих взех да се заглеждам. Видях 2 Маренго - товарни - с 2 седалки и 2, които пак бяха с фабрично матирани задни стъкла както 2 местните , но бяха със задни седалки.Моите задни седалки са същите като предните и не личи да са слагани допълнително. Даже са малко изпочупени от сваляне.Моята специално е без никакви екстри - освен ел стъкла, но от друга страна една от товарните беше с климатроник........ Смятате ли че няма да имам проблем да смена фаровете с такива с лупи ?Благодаря на всички отзовали сеFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
simeon3000 написа:BEKI написа:... Смятате ли че няма да имам проблем да смена фаровете с такива с лупи ?...Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
PeacemakeR написа:Градски от къде я купи таз кола ?!?!?!? Да не е от оная автокъща по пътя за гривица ?!?!? Ако е от там ......Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар