Здравейте, бих желал да си купя Браво, но се чудя дали да е Дисел или бензин...Карал съм Типо 1.9 TD, но раздрах, че двигателят на Браво е по различен и е доста по-зле, така ли е?МОля споделете мнения.[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo - Дизел или бензин?
Collapse
X
-
nipen написа:А колко е разхода? Приемлив ли е?Тази седмица трябва да реша какво да си взема, досега все съм карал японски, но Бравото ми харесва като дизайн, цената е добра, а и отзивите са приемливи.Сприал съм се на Браво 1.8. бензин или 1.9 Дизел, но двигателя с повече коня, мисля че е 100 или 101.Fiat Brava 1.8 16V
Коментар
-
Vladim написа:Моята по книжка градско и дават 8.7 (или 8.5), а извънградско 5.6 Реалните резултати обаче, както е ясно са по-различни. Градско 9-10 някъде. Определено на моменти и давам доста ръчка Извънградско 6-6.5 ми харчи, като по магистралата карам с 120-130.
Коментар
-
ivo098 написа:nipen написа:Това са си идеални резултати за дизел, а на бензин излиза доста солено, ако взема 1.8 бензин ще и сложа газ.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Колеги Ivo098 и zgabrovski, моля, въздържайте се от такива постове, първо че не са по темата и второ - предполагат вече водени дискусии. Аз трябва ли да кажа, че на газ си е много добре и че не му трябва газов инжекцион, след като аз например нямам???Колегата сам може да прочете вече написаното или да отвори нова тема.Alles in Ordnung
Коментар
-
И аз правя толкова, което е и причината да сложа инжекциона, виж из "Газови уредби за фиат" бях правил сметки - избива се за около 10 месеца при това каране. На бензин направо ме убиваше финансово а и моята философия е по добре повечко пари в началото и после - по малко регулярно.В твоя случай обаче спасението е дизел, аз досега такова животно не съм имал и съвети не мога да давам.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар