Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo - Дизел или бензин?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имам дизел ТД 100. Изключително добър, мощен и динамичен двигател. Единствено разхода е по-голям. Градско лято-8, зима-9л. Извън града лято около 6 с климатик.

Коментар

Здравейте,през weekenda тествах едно Браво TD 101 коня, нормално ли е това, че педала на газта имаше доста дълаг ход преди да почувствам че колата набира мощ, ако натисна педала до долу ниастина потегля доста прилично. Нормално ли е това?Иначе е 98г. страхотно запазена и я продават за 6500 лв

Коментар

nipen написа:
        Здравейте,през weekenda тествах едно Браво TD 101 коня, нормално ли е това, че педала на газта имаше доста дълаг ход преди да почувствам че колата набира мощ, ако натисна педала до долу ниастина потегля доста прилично. Нормално ли е това?Иначе е 98г. страхотно запазена и я продават за 6500 лв
        И моята е тази година и за същата цена я взех Нормално е така да усещаш педала на газта, все пак дозирането на горивната смес при дизелите е на по-различен принцип Освен това на турбото му трябват повече обороти за да даде всичко от себе си. Доста нестандартно ми беше в началото, но свикнах. Сега, когато някой се опитва да се съзтезава с мен съвсем умело държа оборотите на всички предавки между 2 и 4 хиляди. Над 4 хиляди има нещо, като ограничител и колата забива муцуна Всъшност това е един клапан, който разтоварва турбото от изгорелите газове за да не се разпадне от големите обороти. Хубавото е, че в тези сериозни студове колата си пали от раз! А пък и 200 нютон метра въртящ момент срещу 140 за 1.6 16V не е за подценяване!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Здравейте, вчера си купих Bravo GT, ’98 година,досега биах карал основно японки, но тази е наистина с прекрасен темперамент! Много съм доволен.проблемът ми е че нямам книжка с упътването на автомобила, ако може някой да ме снабди с такава но на Английски. Ако някой има мога да си я копирам.Другото е термостатът ми е явно летен и доста бавно загрява, нужно ли е да го сменям или да карам така, като се има в предвид, че с бавно загряване колата доста време не достига оптималната температура на работа и сигурно триенето е повече.Благодая

Коментар

Working...
          X