Аз имам дизел ТД 100. Изключително добър, мощен и динамичен двигател. Единствено разхода е по-голям. Градско лято-8, зима-9л. Извън града лято около 6 с климатик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo - Дизел или бензин?
Collapse
X
-
Здравейте,през weekenda тествах едно Браво TD 101 коня, нормално ли е това, че педала на газта имаше доста дълаг ход преди да почувствам че колата набира мощ, ако натисна педала до долу ниастина потегля доста прилично. Нормално ли е това?Иначе е 98г. страхотно запазена и я продават за 6500 лв
Коментар
-
nipen написа:Здравейте,през weekenda тествах едно Браво TD 101 коня, нормално ли е това, че педала на газта имаше доста дълаг ход преди да почувствам че колата набира мощ, ако натисна педала до долу ниастина потегля доста прилично. Нормално ли е това?Иначе е 98г. страхотно запазена и я продават за 6500 лвFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Здравейте, вчера си купих Bravo GT, ’98 година,досега биах карал основно японки, но тази е наистина с прекрасен темперамент! Много съм доволен.проблемът ми е че нямам книжка с упътването на автомобила, ако може някой да ме снабди с такава но на Английски. Ако някой има мога да си я копирам.Другото е термостатът ми е явно летен и доста бавно загрява, нужно ли е да го сменям или да карам така, като се има в предвид, че с бавно загряване колата доста време не достига оптималната температура на работа и сигурно триенето е повече.Благодая
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар