искам да ви питам понеже имам информация че браво горят по около 8-9 на 100 градско и 7 извънградско всички ли са така ( става въпрос за 1.4 и 1.6 ) щото ми се струват доста за тая малка кола, и колко горят брава пак да не е от най големите двигатели нещо средноПримерно има ли някакви с двигател който гори 5 извънградско и 6-7 градско ? Доволни ли сте вие от колата и често ли посещавате сервиза ?и понеже съм отскоро заинтересован от фиат искам да ви питам как разбирате кои са полски и кои италиански :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за браво и брава
Collapse
X
-
Първо прочети тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=12894.След това ако изникнат други въпроси - питай.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
EasternAlien написа:Всичко зависи от техническото състояние на автомобила!Няма стара кола, която да не посещава сервиз Виждал съм в сервиз кола 2008, редом до такава 1995, така че за кола и жена си трябва и малко късметФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Единствената бензинова кола която съм карал и е горяла 6-7 градско е най-икономични модел на Рено с двигател D7F 1.2 MPI (Clio/Twingo ’96-98 ). Имаш ли си на идея колко харчи една бензинова кола градско? Примери?Иначе на извънградско с 90 на 5-та и да те задминават всички доста бензинки можеш да ги свалиш на ~ 5/100.ПП: Търси Tico
Коментар
-
Ами лакоми са Фиатките ама за сметка на това поне вървят повече от Реното .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Все пак е дизел при това ЖТД нормално е.Виж бензинките са сравнително доста лакоми дори моето 1.4.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
колега, аз не съм я засичал мойта на градско, ама за извън града мога да кажа: гори ми 7,5 при общо взето доста натискане и ръчкане. Имам предвид 150км/ч на магистрала и после по планински път на 2 и 3 яко в обороти. Иначе като се кротна зад някой пада разхода със сигурност.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Re: въпрос за браво и брава
neo92 написа:................Примерно има ли някакви с двигател който гори 5 извънградско и 6-7 градско ?............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар