Пичове виждали ли сте някъде да продават алуминиеви дръжки за вратите?! Карам Брава и дръжките ми са в ужасно състояние, а май е и често срещана болест. Мисля, че ако са от алумин :D ще са с по-дълъг срок на годност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дръжки за вратите? БРАВА!!!
Collapse
X
-
hf hpe написа:това е наистина много слабо мястовиждал съм като тунинг да се продават но се слага алуминия върху старата дръжкавиждал съм и на снимак за предната врата сложена от алфа 147иначе ако не са супер прецакани аз ги обръщам и левите ги слагам отдясно и обратното, има си малко играчка при разглобяването и се чупи една пластмаска леко но всичко си работитака изронената част остава отдолу и не си личи изобщо(или ако се вгледаш в краен случай)Почиствам пътни знаци.
Коментар
-
Alexius написа:ще чакам да пишеш.можеш да сложиш задни дръжки и отпред/без патрон/. Предполагам че я отключваш с дистанционното.Почиствам пътни знаци.
Коментар
-
И моите са в ужасно състояние и това много ме дразни.До сега съм ги намирал за 32лв - Брава и 42лв- Марея.icko PB7932XB..може ли да ми кажеш къде има такива за Марея боядисани с цвят на купето.Аз имам Брава и мисля,че стават и от Марея.Само едно ръбче по средата ги различава.А от Алфа 147,тя не е ли двувратка?Купих една от Италианеца 20лв от Марея,но е сиво боядисана.Заменям я за бяла...хе-хеУспех!И който има инфо да пише...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
И на Бравото дръжките са в окаяно състояние. Когато ми го докараха от Германия, първото нещо което ми хрумна когато ги видях беше "Тази кола явно е горяла" и започнах да оглеждам за следи от буен пожар..... Така и не можах да си обясня защо така "изгарят" тези покрития. За смяната - като гледам какви
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар