вчера бях в ауто италия,за фаровете,за ербега и за това ,че когато си отворя дясната врата не ми свети централния плафонсамо ще кажа,че повече няма да стъпя там.....от 13.00 до 18.00 бях там,като след втория час и половина ги попитах какво става и те ми изредиха един лист с неща за смяна,те там не са сервиз,те само те карат да си купиш нови неща и да ти ги сложат.а когато ги попитах какво става с фаровете,ми казаха още 10 мин ,че са забравили да ги погледнат....това бяха още няколко часа.....и идват и ми казват,ами то ще трябва да се свали цялата броня ,за да се оправят и че били обърнати на обратно и понеже знам колко е отвратителна процедурата с фаровете,както и колегите,които имат стило,казах че аз затова съм дошъл,най вече заради тях и поисках да ги оправят,при което маистора като чу за желанието ми,меко казано побесня.......гледах през цялото време какво правят,въобще не свалиха бронята,както и не обърнаха крушките,които уж били обърнати,както можете да се досетите всичко това във фактурата беше обявено за свършено и за една диагностика и реглаж на фаровете платих 100лвне че съм за парите,аз тъй или иначе се бях подготвил да ми свалят кожата,но поне да бяха свършили нещо.......та колеги имайте едно на ум като се замислите за там.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ауто италия.....
Collapse
X
-
Колега не искам да правя някаква реклама или каквото и да било но аз ходя до Ямбол при hit-ko за повече от 2 неща знам че ще се свършат нещата добре (НЯМА да ме натоварят с други части)и всичкия ремонт + пътя ще ми излеза по евтино (все пак съм и на газ де )1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Реклама
Collapse
Коментар